Setari Cookie-uri
Bijuterii de arta

Despre #mirabilis art jewelry#

Sunt artist plastic profesionist, absolventa a Facultatii de Arte Plastice „N. Grigorescu”, membru UAP si Master of Fine Arts.


In afara profesiei mele, cea de pictor, sunt si creator de bijuterii.

In creațiile mele combin diferite materiale, cum ar fi pietre semipretioase, pietre pretioase, antichități, frunze aurite, argintate, etc.

Desenez si creez forme pentru a fi ulterior turnate sau modelate din metal, urmand sa le folosesc pentru a da viata unei bijuterii, pentru a le combina apoi cu pietre si alte elemente si astfel se nasc noi bijuterii, niciodata la fel.

Sursele inspirației sunt multe și se schimba permanent. Singura constantă: natura, care îmi dă cele mai multe componente dintr-o bijuterie și este infinita.

Creatiile mele spun povesti. Am amestecat timpul și culturile, căutând o armonie. Am captat energia cosmosului, pe care o transform constant in creatie.

Imi place varietatea, tocmai de aceea creez piese unice, pentru ca fiecare femeie isi doreste sa fie unica.

Folosesc pietre provenite din locuri cu povesti, cu timpul inglobat in ele si cu lumina difuzata prin fatete, pietre in care epocile si-au pus culoare, stralucire si sclipiri.

Sunt bijuterii de arta, create de un artist, pentru care culoarea primeaza.
Pot fi purtate ca bijuterii unice, sau in combinatii echilibrate cromatic, sunt bijuterii de vara, de seara, de zi, sau pot da culoare oricarui moment, sunt decorative si au efecte benefice.

De la #mirabilis art jewelry#

Poza 1 din 4 mirabilis art jewelry
Poza 2 din 4 mirabilis art jewelry
Poza 3 din 4 mirabilis art jewelry
Poza 4 din 4 mirabilis art jewelry