Setari Cookie-uri

Vedete brunete care au devenit blonde peste noapte

De la aspectul dramatic adoptat de Kim Kardashian pana la nuanta mierii purtate de Ciara... acestea sunt cele mai frumoase transformari de la Hollywood.

sursa material: Cosanzene.ro

De la aspectul dramatic adoptat de Kim Kardashian pana la nuanta mierii purtate de Ciara... acestea sunt cele mai frumoase transformari de la Hollywood.

Tot mai multe vedete aleg sa isi schimbe radical nuanta parului; blondul pare sa fie in trend in aceasta perioada, in special daca este cuplat cu sprancene contrastante sau cu radacinile parului vopsite intr-o alta nuanta.

Acestea sunt cele mai neasteptate si reusite schimbari de look.

1. Kim Kardashian

Kim Kardashian a fost intotdeauna "Bruneta de la Hollywood". Imediat dupa ce s-a casatorit cu Kanye West, vedeta a trecut printr-un proces radical de transformare, de la garderoba, la look si chiar silueta. De dragul sotului sau, Kimmie a acceptat sa renunte la parul inchis la culoare in schimbul unui blond "de lux".

foto: Kim Kardashian, Instagram

Citește și:

2. Beyonce

Fiecare schimbare de look a lui Beyonce este gandita de o intreaga echipa de stilisti si makeup artisti, motiv pentru care cantareata va arata intotdeauna extraordinar. In momentul in care opteaza pentru o nuanta deschisa de blond, Beyonce alege si tinute cat mai glam si un machiaj sofisticat care sa ii puna in valoare look-ul.

foto: Beyonce, Instagram

3. Ciara

Ciara a adoptat recent un nou look, renuntand la parul inchis ca abanosul pentru un blond miere, care se potriveste de minune cu pielea ei caramel. Cantareata adora impletiturile, pe care le poarta pana si pe covorul rosu.

foto: Ciara, Instagram

4. Rihanna

Cand vine vorba de schimbari de look, Rihanna poate fi considerata deja Regina. Nu este luna in care artista sa nu isi schimbe nu doar coafura, ci si nuanta parului - si se pare ca ii sta bine cu orice look adopta.

Citește și:

foto: Rihanna, Instagram

5. Katy Perry

Dupa ani intregi in care ne-a fermecat cu parul ei negru ca abanosul, Katy Perry a decis sa treaca in echipa blondelor; cantareata a ales o nuanta frumoasa de caramel, realizata in balayage. Imaginea postata pe Instagram a strans aproape un milion de like-uri.

foto: Katy Perry, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.