Setari Cookie-uri

3 Masti home-made pentru un ten suplu

Un ten suplu se mentine in forma cu o ingrijire atenta si constanta. Mastile reprezinta cel mai bun remediu pentru o piele tanara si catifelata. Pe langa proprietatile nutritive, aceastea hranesc si curata impuritatile fetei. Iata cateva masti vegetale excelente pentru un ten de invidiat:

1. Masca vegetala cu crema de castraveti tonifianta

Tenul cu pielea uscata este cel mai predispus la imbatranirea prematura. Se rideaza foarte usor deoarece pielea este subtire si extrem de fina la atingere. Deshidratarea este determinata de lipsa elasticitatii si a supletii. De aceea, tonifierea este esentiala pentru tenul cu pielea uscata. Apa este ingredientul principal care hidrateaza si confera stralucire.
Apa isi aduce aportul asupra organismului prin consumul zilnic dar si prin mastile cosmetice cu un continut bogat de agenti nutritivi. Castravetele este un aliat de nadejde in frumusete, datorita continutului foarte mare de apa. Iata o masca vegetala nutritiva pe baza de castravete si iaurt, indicata in cazul tenului uscat.
Mod de preparare:
Rade un castravete pe razatoare si amesetca piureul obtinut cu doua linguri de iaurt. Iaurtul poate fi inlocuit si cu smantana tinuta in prealabil la frigider. Aplica pasta obtinuta pe fata si pe gat si las-o 20 de minute sa actioneze. Apoi spala fata foarte bine cu apa calduta si tamponeaza-o cu un prosop curat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.