Setari Cookie-uri

Vedete in pictoriale incendiare

Vedetelor le place sa imbrace costumatii sexy si sa pozeze in ipostaze provocatoare dovada? In ultimele luni, unele dintre cele mai in voga staruri de la Hollywood au aparut foarte dezbracate in paginile multor reviste (sau chiar in carti). In ultimul timp, multe vedete si-au aratat formele perfecte (si retusate la perfectie in Photoshop) intr-o multime de pictoriale semnate de fotografi celebri. Care au fost cele mai incendiare pictoriale din ultimul timp? Afla aici!

Vedetelor le place sa imbrace costumatii sexy si sa pozeze in ipostaze provocatoare – dovada? In ultimele luni, unele dintre cele mai in voga staruri de la Hollywood au aparut foarte dezbracate in paginile multor reviste (sau chiar in carti). In ultimul timp, multe vedete si-au aratat formele perfecte (si retusate la perfectie in Photoshop) intr-o multime de pictoriale semnate de fotografi celebri. Care au fost cele mai incendiare pictoriale din ultimul timp? Afla aici!

Carmen Electra (36) e una dintre preferatele revistelor dedicate barbatilor – vedeta are in portofoliu zeci de aparitii in reviste ca Playboy, FHM sau Maxim. In martie 2009, Carmen s-a dezbracat (pana la lenjerie intima) pentru Maxim si a pozat in ipostaze seducatoare. Ca in multe alte cazuri, Carmen din revista este mult mai slaba si mai “plasticizata” decat Carmen din realitate. Pentru poze comparative, click aici.

Jennifer Aniston – La 40 de ani, fosta sotie a lui Brad Pitt arata mai bine ca oricand si nu se rusineaza sa pozeze nud. La sfarsit de 2008, Jennifer a pozat dezbracata in revista GQ. Desi recunoaste ca a apelat la putin… Photoshop, vedeta din Friends arata senzational. Pentru poze, click aici si aici.

Cindy Crawford
– Desi si-a lasat cariera de model in urma, Cindy (acum in varsta 43 de ani) a dovedit recent ca arata impecabil si ca inca poate profesa cu usurinta ca manechin. Unde si-a aratat Cindy formele? Revista Allure a publicat o multime de poze incendiare in luna aprilie 2009, insa frumoasa Cindy nu s-a multumit sa pozeze in lenjerie sexy, ci s-a lasat fotografiata nud, invelita doar in… frisca. Pentru poze, click aici.

Evan Rachel Wood (21) - O alta vedeta careia ii place sa pozeze in ipostaze senzuale alaturi de… mancare este Evan Rachel Wood, fosta iubita a lui Marilyn Manson. Evan si-a aratat silueta subtire si pielea imaculata in revista Max Italia – pentru poze cu roscata Evan, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.