Setari Cookie-uri

Vedete in pictoriale incendiare

Vedetelor le place sa imbrace costumatii sexy si sa pozeze in ipostaze provocatoare dovada? In ultimele luni, unele dintre cele mai in voga staruri de la Hollywood au aparut foarte dezbracate in paginile multor reviste (sau chiar in carti). In ultimul timp, multe vedete si-au aratat formele perfecte (si retusate la perfectie in Photoshop) intr-o multime de pictoriale semnate de fotografi celebri. Care au fost cele mai incendiare pictoriale din ultimul timp? Afla aici!

Bar Refaeli (23) – Iubita lui Leonardo DiCaprio a fost vedeta principala din Sports Illustrated - Editia in Bikini. La 1,74 m si cu masurile 89-60-89, Bar arata absolut minunat atunci cand poarta costum de baie – pentru multe poze cu Bar in bikini, click aici.

Freida Pinto (24) – Frumoasa actrita din premiatul film Slumdog Millionaire a devenit vedeta peste noapte – desi Freida se plangea ca a fost respinsa de un post de televiziune din India pe motivul ca nu avea forme destul de generoase, Freida se bucura acum de un real succes atunci cand isi arata formele in revistele pentru barbati. Cum arata Freida in costumatii sexy in revistele GQ si Arena? Pentru poze, click aici.

Mischa Barton
(23) – Desi nu prea mai lucreaza pe platourile de filmare, Mischa este foarte admirata atunci cand pozeaza in ipostaze sexy. In februarie 2009, Mischa a pozat pentru revista Maxim (Germania), etalandu-si abdomenul plat, bustul si buclele perfecte. Pentru poze, click aici.

Gisele Bundchen (28) - Cel mai bine platit manechin din lume (dupa cum spune revista Forbes) a aparut foarte dezbracata in cel mai recent numar al revistei Vanity Fair: mai exact, complet dezbracata dupa un geam aburit sau acoperita strategic de cearceaf. Pentru poze, click aici.

Blake Lively (21) – Blonda din Gossip Girl este, in prezent, una din preferatele revistelor high fashion. In februarie 2009, Blake si-a etalat formele in revista Vogue, iar in aprlie 2009, Blake a aparut intr-un pictorial obraznic alaturi de colega de platou, Leighton Meester (23), cu care a impartit senzual o inghetata. Pentru poze cu Blake si Leighton, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.