Setari Cookie-uri

Vedete in pictoriale incendiare

Vedetelor le place sa imbrace costumatii sexy si sa pozeze in ipostaze provocatoare dovada? In ultimele luni, unele dintre cele mai in voga staruri de la Hollywood au aparut foarte dezbracate in paginile multor reviste (sau chiar in carti). In ultimul timp, multe vedete si-au aratat formele perfecte (si retusate la perfectie in Photoshop) intr-o multime de pictoriale semnate de fotografi celebri. Care au fost cele mai incendiare pictoriale din ultimul timp? Afla aici!

Megan Fox (22) – Vedeta din Transformers este foarte cautata atunci cand vine vorba de pictoriale hot… iar unul dintre cele mai sexy pictoriale a fost cel din revista GQ, unde bruneta a purtat doar lenjerie intima… si o atitudine flirty. Pentru multe poze, click aici.

Hilary Duff – Micuta Lizzie McGuire a crescut si acum, la 21 de ani, Hilary nu refuza invitatiile de a poza in ipostaze seducatoare. In ianuarie 2009, Hilary a aratat foarte sexy in paginile revistei Maxim. Pentru poze, click aici.

Heidi Klum – La 35 de ani, Heidi arata inca fabulos si este foarte solicitata sa pozeze nud. Heidi nu a ales insa sa pozeze nud intr-o revista, ci intr-o carte realizata de renumitul fotograf Russell James. Desi e foarte sexy, pozele nud sunt mai degraba artistice decat provocatoare. Pentru poze, click aici.

Anna Faris (32) – Vedeta din Playboy Bunny adora sa pozeze cat mai dezbracata in paginile revistelor pentru barbati. Cu decolteul ei impresionant si cu picioarele lungi si perfect tonifiate, Anna arata foarte sexy in revistele Arena (din luna aprilie 2009) si in GQ. Pentru poze, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.