Setari Cookie-uri

5 cupluri care sustin ca au fost impreuna. Dar noi nu ii credem!

Ce-i mai rau decat sa fii inselata cu o femeie? Sa fii inselata cu un barbat! Iata cateva exemple de vedete care au patit-o!

4. Catalin Botezatu – Bianca Dragusanu

Cunoscutul creator de moda, Catalin Botezatu, a fost implicat si el intr-un scandal de proprtii. In urma cu 3 ani, tabloidul Can Can a intrat in posesia unei convorbiri telefonice intre Bote si un barbat, Daniel Ciobanu.

Catalin a sustinut vehement faptul ca nu este gay. Dupa ceva timp el s-a afisat la bratele unei papusi Barbie, modelata parca dupa bunul lui plac.

Se pare ca idila extrem de mediatizata nu a tinut mai mult de un an, designerul dovedindu-se extrem de ranit in urma acestei rupturi si marturisind ca niciodata nu va mai iubi asa o femeie. Atunci ce vei iubi, Bote?

5. Ricky Martin – Rebecca de Alba

Artistul de origine portoricana a fost inconjurat de numeroase femei de cand a devenit celebru. Ricky a avut numeroase iubite, printre ele numarandu-se atat Rebecca de Alba, cat si Miss Universe din 1996, Alicia Machado.

Chiar daca in toti acesti ani a evitat sa raspunda intrebarilor cu privire la sexualitatea sa, abia acum cantaretul s-a decis sa dezvaluie lumii faptul ca este homosexual,socand fanele atunci cand s-a afisat cu noul sau iubit, care se pare ca este Carlos Gonzales.

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.