Setari Cookie-uri

5 cupluri care sustin ca au fost impreuna. Dar noi nu ii credem!

Ce-i mai rau decat sa fii inselata cu o femeie? Sa fii inselata cu un barbat! Iata cateva exemple de vedete care au patit-o!

Ce-i mai rau decat sa fii inselata cu o femeie? Sa fii inselata cu un barbat! Iata cateva exemple de vedete care au patit-o!

Homosexualitatea - un subiect tabu, extrem de controversat, si totusi atat de des intalnit, chiar si in randul vedetelor.

A recunoaste in fata tuturor ca esti gay este un lucru dificil chiar si pentru o persoana normala. Pentru celebritati este mult mai greu, presupun, pentru ca ei sunt tot timpul in centrul atentiei, trebuie sa fie un exemplu demn de urmat pentru fanii lor.

1. George Michael – Brooke Shields

Femeile suspinau dupa George Michael inca de cand facea parte din trupa Wham! El era un adevarat sex-symbol al anilor ’80. Pentru o perioada fost cuplat cu Brooke Shields iar, mai tarziu, cu Whoopi Goldberg.

A fost arestat pentru avansuri sexuale intr-o toaleta din Los Angeles. Atunci a facut cunoscuta si adevarata orientare a lui, mentionand faptul ca a ascuns faptul ca este homosexual pentru a nu-si ingrijora mama.

De atunci, se afiseaza in continuare la evenimente cu numerosi barbati, presupusi iubiti ai cantaretului.
Si idila dintre Michael si Brooke Shields?

2. Darren Hayes – Mary Austin

Fostul solist al trupei Savage Garden a avut-o ca iubita pentru o perioada indelungata de timp pe Mary Austin. Relatia celor doi a fost una linistita, lipsita de sare si piper.

Insa, in anul 2000 artistul a recunoscut public ca este homosexual, iar in 2006 si-a oficializat pentru prima data relatia cu un alt barbat, casatorindu-se cu Richard Cullen.

3. Adrian Pescariu – Andreea Marin

Multe persoane au fost cele care au contestat orientarea sexuala a make-up artistului Adrian Pescariu. Pentru a inchide gura targului, baiatul si-a procurat si o fata: pe Andreea Marin, stilista ca si el. Insa se pare ca aceasta relatie nu a durat foarte mult timp (aproximativ 2 ani de zile) pentru ca mai apoi, in urma unei discutii aprinse, cei doi sa se desparta.

Nu demult, Dudu Steel sustinea faptul ca Adrian Pescariu i-a facut avansuri, cei doi certandu-se pe la numeroase emisiuni televizate. Sa fie adevarata barfa sau ei doar cauta publicitate si nu stiu ce sa mai faca pentru a o gasi?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.