Setari Cookie-uri

7 Cele mai ciudate trucuri pentru frumusete

Trucurile pentru frumusete te ajuta atunci cand esti in criza de timp, sau cand intampini o situatie pe care nu stii cum sa o gestionezi mai bine.

Poate ca de unele dintre ele ai mai auzit, poate ca le stiai inainte sa le citesti undeva sau ti-au fost transmise sub forma unei "mosteniri de familie". Trebuie sa recunosc ca si eu am cateva secrete legate de frumusete pe care le-am invatat de la mama si pe care le impartasesc cu drag ori de cate ori am ocazia.

Am sa va impartasesc de aceasta data cateva trucuri care poate vi se par mai ciudate, dar dace cu siguranta va vor fi de folos.

Trucuri pentru frumusete pe care trebuie sa le stii

1. Exfoliaza-ti buzele

Chiar si buzele tale au nevoie de exfoliere cu precadere in sezonul rece. Foloseste un balsam de buze obisnuit si o periuta de dinti sau peria de la un rimel mai vechi pe care ai spalat-o in prealabil. Ai grija sa nu insisti prea tare pentru a nu-ti leza buzele.

2. Foloseste balsam de par atunci cand te epilezi

Daca ai ramas fara lotiune de epilat, aplica balsam de par pe picioare si apoi foloseste aparatul de ras. Balsamul de par va inmuia firele astfel incat epilarea va fi mai putin agresiva pentru pielea ta.

Citește și:

3. Tine dermatograful la frigider

Pentru ca machiajul tau sa fie mai rezistent si culorile mai puternice, tine creionul dermatograf pentru 15 minute la frigider inainte sa il foloseti.

4. Incalzeste crema de corp in cuptorul cu microunde

Daca vrei sa ai parte de un rasfat asemanator cu cel din centrele spa, pune crema de corp la cuptorul cu microunde si las-o 10 secunde la incalzit. Este suficient pentru ca uleiurile sa nu se separe, insa senzatia va fi una foarte placuta.

5. Pudra bronzanta si mascara pentru micile imperfectiuni ale parului

Daca nu ai apucat sa treci in ultima vreme pe la salon si inainte sa pleci de acasa observi un fir de par alb care pur si simplu iti sta pe creier iata ce ai de facut: daca esti bruneta, foloseste un rimel pentru a acoperi firul de par. Daca esti blonda, pudra bronzanta iti este de mare ajutor.

6. Nu iti sterge parul ud cu prosopul

Atunci cand este ud, parul devine foarte sensibil si se poate rupe imediat. NU face gresala sa il stergi energic cu un prosop pentru ca nu vei face altceva decat sa il agresezi. Stoarce-l usor si infasoara-l intr-un prosop uscat, dar nu il strange foarte tare. Acesta va extrage apa in exces si parul tau se va usca mai repede.

Citește și:

7. Zambeste!

Zambetul sincer si curat este cel mai puternic truc de infrumusetare. Privirea luminoasa si fata zambitoare iti vor pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi si vor inspira o stare de bine in acelasi timp.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.