Setari Cookie-uri

4 Probleme ale unghiilor si cum sa le rezolvi

Descopera care sunt cele mai importante 4 probleme ale unghiilor si invata sa le rezolvi la tine acasa!

Unghiile sunt cartea de vizita a unei femei, dar se pare ca nu fiecare dintre reprezentantele sexului frumos stie acest lucru.

Inca imi este dat sa vad unghii roase parca de soricei, oja sarita si curatata pana la jumatatea unghiei si sa nu mai spun de "chestiile" negre de sub unghii care nici pana acum nu reusesc sa inteleg exact de ce exista si mai ales de ce sunt lasate acolo sa le vada toata lumea.

Trecand peste asta, am sa cred acum ca traiesc intr-o lume ideala unde toate femeile au mainile ingrijite. Unghiile taiate si curate, mainile catifelate si fara prea multe semne de buna purtare.

problemele unghiilor

foto: tratament pentru unghii, shutterstock

Pentru ca mie imi place sa am grija de unghiile mele si de aspectul lor, am sa va impartasesc si voua cateva dintre problemele pe care le-am intalnit de-a lungul timpului si cum am reusit sa le rezolv.

Citește și:

1. Unghii tari dar care se exfoliaza

Foarte mult timp am avut aceasta problema. Aveam unghiile foarte tari si nu se rupeau niciodata. Ba chiar atunci cand le taiam plesneau pentru ca erau prea tari. Aveau o singura problema: se exfoliau foarte tare.

Ajungeam sa imi iau straturi de unghie pana ramaneam la unul singur care trebuia taiat si asa nu imi putema lasa niciodata unghiile sa creasca.

Produs recomandat: Intaritor pentru unghii cu calciu disponibil pe Melkior.ro - pret: 24,90 lei

Unghiile care se exfoliza sunt unghii puternice, dar sunt unghii care sufera de deshidratare. Poate o sa ti se para ciudat, insa chiar si ele au nevoie de hidratare pentru a-si mentine sanatatea si aspectul frumos.
Poti hidrata unghiile cu ajutorul produselor special destinate sau cu ajutorul uleiurilor naturale pe care le gasesti la orice plafar.

Citește și:

2. Unghii moi si fragile

Daca unghiile sunt moi si fragile trebuie sa ai grija de ele in mod deosebit. Asta inseamna ca unghiile sunt foarte slabe si nu au puterea de a se intari singure lucru ce trebuie sa te determine sa folosesti produe pentru intarirea unghiilor.

Produs recomandat: Lac pentru intarirea unghiilor disponibil pe site-ul Avon.ro - pret: 11,99 lei

De asemenea, uleiul de masline te poate ajuta sa iti intaresti unghiile daca urmezi un tratament de minim 7 zile. Tot ce trebuie sa faci este sa iti masezi unghiile timp de cateva minute cu ulei e masline.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.