Setari Cookie-uri

Fii regina petrecerii in noaptea de Revelion!

O data pe an este Revelionul, asa ca profita de aceasta ocazie ca sa te simti mai bine ca niciodata si sa imbraci hainele pe care nu ai avea curaj sa le porti la petrecerile din restul anului.

Indiferent daca alegi sa iti petreci seara dintre ani acasa, intr-un bar, acasa la niste prieteni sau la un restaurant, outfit-ul pe care il vei purta trebuie sa fie unul deosebit.

Am ales atat pentru tine, cat si pentru mine (pentru ca intotdeauna ma prinde noul an nepregatita) cateva tinute care mi se par mai mult decat potrivite pentru seara de Revelion. Nu m-am rezumat doar la rochii, desi ele sunt preferatele doamnelor si domnisoarelor, ci am selectat si outfit-uri alcatuite din pantaloni.

Rosu pasional

Daca vrei ca seara de Revelion sa fie de neuitat, anul asta indreapta-ti atentia catre un local elegant, total diferit de ce ai incercat pana acum!

Propune-i partenerului, sau prietenelor (nu este nicio panica daca esti inca singura) sa alegeti un restaurant select pentru a petrece in noaptea dintre ani si lasa-i pe toti fara replica atunci cand apari in fata lor imbracata intr-o rochie superba din dantela, rosie, din colectia "Heart to Heart" a Ilincai Vandici.

Citește și:

Rochii de Revelion: Rochie rosie din dantela

Rochie din colectia "Heart to Heart" by Ilinca Vandici: 499,5 lei (chanttal.ro)

Stralucire eleganta

Revelionul inseamna multa voie buna, artificii si multa stralucire. Este seara in care poti si trebuie sa stralucesti cat de tare iti doresti tu, fara sa se uite cineva lung si sa te judece.

Astfel ca, recomand cu drag un model de rochie cu paiete care sa te faca vedeta serii. Combin-o cu o pereche de cercei candelabru, ruj rosu si atitudine provocatoare!

Rochii de seara: Rochie sexy cu paiete

Rochie scurta cu paiete: 599,5 lei (chanttal.ro)

Dantela aurita

Daca nu te intelegi bine cu paietele, un alt rol important in rochiile de seara si pentru ocazii il joaca dantela. Dantela aurita este fix ce ai nevoie pentru o seara de Revelion petrecuta intr-un local elegant, cu mult bun gust.

Rochia midi neagra confectionata integral din dantela aurita este perfecta daca vrei un look sofisticat si rafinat.

Citește și:

Rochii elegante: Rochie din dantela aurita

Rochie cu dantela aurita: 309 lei (missgrey.ro)

Dantela brodata

Chiar daca petrecerea de Revelion se tine intr-un club, chiar daca are loc intr-un restaurant, o rochie midi din dantela brodata este piesa de rezistenta in oricare din situatii.

Fii mandra de corpul tau si pune-l in valoare cu acest model midi, cu decolteu in forma de V si spatele usor gol. O sa fii vedeta serii!

Rochii din dantela: Rochie neagra cu spatele gol

Rochie din dantela cu maneci trei sferturi: 119 lei (fashion-24.ro)

Feerie albastra

Asigura-te ca pasesti in noul an simtindu-te mai bine ca niciodata. Paseste in noul an increzatoare, nerabdatoare si convinsa ca te asteapta un an exceptional.

Dar ca sa ai atitudinea asta, este nevoie de un mic impuls, mai exact o tinuta corespunzatoare. Te sfatuiesc sa imbraci o rochie albastra, lunga, mulata, care lasa la vedere un umar gol. O sa vezi in privirile celorlalti ce impact ai asupra lor imbracata astfel.

Citește și:

Rochii lungi de Revelion: Rochie cu umarul dezgolit

Rochie albastra cu umarul dezgolit: 159 lei (zonia.ro)

Umerii goi

Nu stii exact ce vei face in seara de Revelion, dar nici nu vrei sa te ia pe nepregatite?! Achizitioneaza-ti o rochie neagra, scurta, vaporoasa si asteapta sa vezi ofertele!

Cu o rochie neagra nu ai cum sa dai gres in nicio situatie, iar daca modelul este unul din material vaporos, cu umerii goi, atunci fii sigura ca ai rochia potrivita pentru o petrecere. Incearca, totusi, sa nu te imbraci asa daca ai ales invitatia la restaurant pentru petrecerea dintre ani.

Rochii de seara: Rochie neagra cu umerii goi

Rochie scurta de seara: 359 lei (nissa.ro)

Buline contrastante

Indiferent cat de banala si fara sclipire ar parea o rochie, presupun ca stii deja ca atitudinea potrivita o poate transforma intr-un model deosebit.

Spre exemplu, aceasta rochie neagra cu bulinute albe nu ai zice ca se potriveste pentru seara de Revelion, insa pantofii cu toc inalt, rujul rosu si parul usor dezordonat ii vor da sclipire si te vor scoate din banal. Este potrivita pentru petrecerea din club sau organizata in casa prietenilor.

Citește și:

Rochii scurte: Rochie neagra cu bulinute albe

Rochie eleganta cu buline contrastante: 257 lei (maxine.ro)

O altfel de eleganta

Eu personal as alege ca la petrecerea de Revelion sa port pantaloni. Sunt prietenii mei cei mai buni si stiu ca pot conta pe ei in orice situatie.

Ma vor scoate din incurcatura chiar si in noaptea dintre ani, indiferent de localul unde se va tine petrecerea. Compleul format din pantaloni cu talie inalta si bustiera din dantela cu tul mi se pare adecvat atat pentru un restaurant, cat si pentru club sau bar.

Outfit pentru Revelion: Pantaloni lungi si bluza transparenta din dantela

Compleu elegant: 199 lei (bogas.ro)

Paiete si dantela

Daca urmeaza sa iti petreci seara de Revelion pe ringul de dans intr-un club, am pentru tine outfit-ul perfect.

Este format dintr-o bustiera extrem de indrazneata din dantela si tul pe deasupra si o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta si paiete stralucitoare. Oricat de timida as fi, crede-ma ca tot as incerca aceasta tinuta. Doar o data pe an este Revelionul.

Citește și:

Outfit pentru Revelion: Pantaloni scurti cu paiete si bustiera din dantela

Top din dantela: 300 lei (priveboutique.ro)

Pantaloni cu paiete: 300 lei (priveboutique.ro)

Particule stralucitoare

Inchei acest material cu o salopeta care iti pune in evidenta silueta si care te va face regina noptii. Stii pe cine vad eu imbracata cu aceasta superba salopeta cu strasuri? Pe Beyonce.

Pai de ce sa nu fim si noi, macar pentru cateva ore, in pielea divei?! Daca aceasta salopeta ne ofera acest privilegiu, eu zic sa profitam.

Salopete eleganta: Salopeta lunga cu particule stralucitoare

Salopeta eleganta neagra: 139 lei (storefashion.ro)


Tu cat timp aloci cautarii outfit-ului potrivit pentru petrecerea de Revelion?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.