Setari Cookie-uri

Topul celor mai urate vedete

Vedete urate: doi termeni care sunt destul de rar asociati, intrucat in general se considera ca pentru a deveni vedeta frumusetea este absolut necesara. Si cu toate astea exista si vedete urate si inca unele foarte cunoscute



7. Kelly Osbourne


Poate Kelly nu este chiar atat de urata ca alti „participanti” la top care nu au reusit atat de mult ca ea. De ce este ea pe locul 7? Pentru ca are o atitudine si o expresie de copil rasftat si enervant. Si nici frumoasa nu este.





6. Amy Winehouse

Chiar daca a devenit muza lui Karl Lagerfeld noi nu ne lasam pacaliti: Amy Winehouse e urata! Plus ca gusturile artistilor sunt uneori surprinzatoare.Talentata este dar nu prea ne intereseaza asta, noi stim numai ce vedem. Fata mare, dinti lati (acolo unde mai sunt), par mult in cap si cu extensii spre fata… Avem o imagine clara direct pe locul 6.

Foto: Universal Music Romania

5. Lyle Lovett

Urat… nu se poate nega. Dar ceva deosebit trebuie sa aiba din momen ce s-a iubit cu „frumusica”, adica Julia Roberts. Dar cum ochiul superficial al acestui top nu trece dincolo de aparente, noi ne incapatanam sa observam numai atat: este urat!

Foto: Steve Hopson

4. Marilyn Manson

Nu-mi dau seama daca Marilyn Manson este numai urat wannabe sau este urat de-a binelea! Cert este ca se straduieste sa fie urat si ii iese bine, asa ca de ce sa nu apreciem eforturile si sa ii oferim un binemeritat loc 4?

3. Michael Jackson

A fost odata Michael Jackson, un om talentat, negru de felul lui, dragut, uman. Si apoi a descoperit operatiile estetice iar chirurgii i-au descoperit banii si slabiciunile.Iar acum a mai ramas ceea ce uzual se numeste Jacko, omul incredibil de alb, mai alb decat toti albii si cu nasul mai mic decat cel al lui Nicole Kidman. Ca dovada ca tot ceea ce este in exces dauneaza grav esteticului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.