Vedete urate: doi termeni care sunt destul de rar asociati, intrucat in general se considera ca pentru a deveni vedeta frumusetea este absolut necesara. Si cu toate astea exista si vedete urate si inca unele foarte cunoscute. E drept ca in anumite cazuri ele compenseaza prin talent, prin atitudine (uratenia fiind chiar un atu pentru o anumita atitudine si imagine dorita) tot asa cum unele nu s-au nascut urate ci au insistat sa devina… si pentru ca ieseau foarte multi bani, nimeni nu le-a oprit.

Foto: Vezi aici cum arata tabloul pictat cu sangele lui Amy Winehouse

Si cum topurile celor mai sexy, celor mai bogati, celor mai talentati, celor mai frumosi, mai doriti, incredibil de minunati si tot asa la superlativ sunt foarte populare si umplu paginile revistelor glossy, de ce sa nu ii vedem si pe cei care au “curaj” si sparg tiparele. Ca vor, nu vor…

10. Steven Tyler

Parca imi pare si rau sa-l vad pe talentatul rocker in topul celor mai urati, dar adevarul este ca nu pot sa-mi asum intreaga responsabilitate: probabil ca parintii lui se simt mult mai vinovati. Si in plus am socotit, am urmarit si asa mi-a iesit. Steven Tyler parca are in permanenta o stare de lehamite desi, sincer vorbind, showurile Aerosmith sunt pline de energie. Oricum el este tatal superbei actrite Liv Tyler asa ca a mai crescut putin in ochii nostri, motiv pentru care il regasim pe locul 10.

9. Courtney Love

Why do the ugly girls always get the pretty boys? Acestea sunt reminiscentele casatoriei cu regretatul Kurt Cobain, solistul de la Nirvana, care a fost cu siguranta frumos. Courtney nu, desi trebuie sa recunoastem ca arata si ea mai bine. Iar acum arata mult mai rau, pe unii oameni stilul de viata ii doboara in loc sa ii sustina.

8. Tori Spelling

Tori, virgina din „Beverly Hills 90210”… cea slabuta, cu sani mari si fata de caprita. Si de cand a mai inaintat in varsta i-a crescut si gusita. Tori a fost intotdeauna femeia superba cu o punga pe cap si asta nu este o noutate si nici nu pot sa-mi asum meritul acestei descoperiri. Ceea ce este evident si lui Dumnezeu ii place. La corpul lui Tori ma refer…

S-a lansat Lioness: Hidden Treasures - testamentul artistic al lui Amy Winehouse
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: