Setari Cookie-uri

Topul celor mai urate vedete

Vedete urate: doi termeni care sunt destul de rar asociati, intrucat in general se considera ca pentru a deveni vedeta frumusetea este absolut necesara. Si cu toate astea exista si vedete urate si inca unele foarte cunoscute

Sursa foto: Rompres

2. Iggy Pop

Inca se mai aud ecourile vocii lui grave cantand „The Passenger” „Lust for life” sau „In the Death car”. Din aceasta masina pare a fi coborat si el pentru ca e imposibil sa nu te treaca fiori la vederea lui. Iggy Pop este si artistul caruia ii datoram unele obiceiuri atat de apreciate de anumite categorii de public. In anii ’60-’70 cand canta cu trupa „The Stooges” el avea obiceiul sa se arunce de pe scena in bratele spectatorilor (printre primii care au facut asta), se manjea pe piept cu carne cruda si se taia cu sticle sparte. Fiecare om se urateste dupa starea de spirit si creativitate. Mai mult decat putem noi sa spunem o vor face imaginile:




1. Shane MacGowan

Cantaret si compozitor irlandez, cunoscut mai mult pentru activitatea in cadrul formatiei „The Pogues”si pentru slutenia lui. Shane este si un alcoolic notoriu iar dependenta de alcool i-a afectat foarte mult dantura si asa sensibila. Nu am fi ghicit! Nu ne credeti ca este urat? Va rugam, indrazniti, faceti click pe link, nu am avut curaj sa ii includem poza in articol.

Pentru imagini apasati aici: Shane MacGowan

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.