Setari Cookie-uri

5 adevaruri dure pe care amanta sotului meu vreau sa le stie

Uneori singura modalitate de a merge mai departe este sa dai glas vocii din interiorul tau si sa te eliberezi de toate gandurile si cuvintele nespuse.

Mi-am dorit de foarte mult timp sa compun aceasta scrisoare pentru amanta sotului meu (acum fostul sot). De multe ori mi-am imaginat conversatia pe care as fi avut-o cu ea daca ne-am fi intalnit. Ne-am trimis corespondente imediat dupa ce am aflat de aventura, dar atat. Acum, cand sunt bine, impacata si am terminat-o de tot cu casnicia mea, ma simt capabila sa exprim tot ce simt cu adevarat. Iata cateva dintre lucrurile pe care as dori ca ea sa le stie:

amanta
Foto: infidelitate, Shutterstock

1. Iti multumesc ca ai fost un catalizator

Iti multumesc la modul cel mai sincer si din din toata inima. Daca nu as fi aflat despre aventura, as fi ramas blocata in continuare intr-o casnicie nefericita si lipsita de dragoste. O casnicie care ma facea sa ma simt mica si ma facea sa ma comport ca o versiune mai slaba a mea. Poate ca nu traiesc la fel de multa bucurie atunci cand ma gandesc la viata mea personala, cum traiesc in ceea ce priveste cariera. Dar in esenta, ai fost catalizatorul pentru multe lucruri minunate.

Citește și:

2. Imi pare rau daca te trateaza cum m-a tratat pe mine

In primul rand imi pare rau pentru schimbul de replici dure pe care le-am avut. Dar, mai important, sper ca tu esti capabila sa experimentezi o latura mai buna a lui. Stiu ce eu si celelalte femei inaintea mea au simtit. Acum, ca am o viziune clara despre cine este el, simt compasiune fata de tine, cu atat mai mult daca esti martora chiar si a unui dram din acest comportament.

3. Meriti mai mult

Pari a fi o fata inteligenta, cu mult potential. Nu pot decat sa-mi imaginez, ca in aceasta etapa a vietii tale, incerci sa te descoperi. Vreau sa stii ca meriti mai mult, mult mai mult. El este incapabil sa se daruiasca altcuiva si crede-ma, nu va fi diferit nici in ceea ce te priveste.

4. Femeile ar trebui sa se sprijine reciproc

Este evident ca, desi ti-am multumit pentru ce ai facut, cred in continuare ca ai avut un comportament josnic. A avea o relatie fizica si emotionala cu barbatul altei femei nu este demn de o femeie adevarata si nici nu e bine. Este si asa destul de greu in ziua de astazi sa pastrezi o relatie pentru o perioada lunga de timp, cu atat mai greu cand cineva intervine. Te indemn cu mare convingere sa nu mai faci acest lucru altei femei si sper sa nu ti se intample niciodata tie.

Citește și:

5. Poti sa alegi intotdeauna

Intr-unul din schimburile noastre mi-ai spus : “am incercat sa fug de acest lucru, dar in mod evident nu m-am straduit indeajuns de tare”. Adevarul este ca intodeauna ai posibilitatea de a face o alegere si a lua o decizie inainte ca orice sa se intample. Este alegerea noastra cum vrem sa fim perceputi si cum ne comportam. Indiferent cat de mult ai “incercat” sa fugi de el, tot ai ales sa te implici cu un barbat insurat. A fost alegerea ta si trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriile actiuni. Sper ca in viitor vei face alegeri mai bune in ceea ce priveste impresia pe care doresti sa o lasi celorlalti, deciziile pe care le vei face si modul in care ele vor afecta vietile altora.

Stiu ca trecutul nu poate fi sters si toti avem ceva de invatat din el. Mi-am recapatat constiinta de sine, am o idee mai clara asupra valorii mele ca om si stiu ca exista lucruri pe care le-as fi facut diferit daca as putea sa dau timpul inapoi. Dar nu pot. Tot ce pot sa fac este sa merg inainte. Sper ca si tu sa fii invatat din aventura aceasta si acum sa iti traiesti viata cu mai multa gratie, demnitate si altruism.

Sursa: yourtango.com

Citește și:

Foto prima pagina: verigheta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.