Setari Cookie-uri

Micul Ghid: Cum sa obtin orgasmul

Mai mult, mai mult, nu te opri, inca putin...vreau si eu sa am orgasm! Daca ai spune asta intr-un grup de femei probabil ca ti s-ar raspunde in cor: stai in sir si-asteapta sa iti vina randul!

Mai mult, mai mult, nu te opri, inca putin...vreau si eu sa am orgasm! Daca ai spune asta intr-un grup de femei probabil ca ti s-ar raspunde in cor: stai in sir si-asteapta sa iti vina randul!

Dar de ce sa astept? Oare orgasmul nostru depinde in totalitate de arta barbatului? Noi suntem numai un element pasiv sau eventual un adjuvant pentru ca barbatul sa isi poata satisface poftele? Nu trebuie sa fim si noi satisfacute?

Ba da, evident. Si asta isi doreste si el, nu numai tu. Pentru ca numai in momentul in care te satisface ego-ul lui masculin este satisfacut pe deplin.

Cunoaste-te pe tine insati

Bla bla veti spune. Da, dar aici nu vorbim despre autoanaliza, meditatie asupra nemuririi sufletului si a menirii noastre pe acest pamant. Aici vorbim despre “hedonism.” Despre obtinerea placerii. Si cand spun sa te cunosti pe tine insati o spun la modul cel mai serios, desi unele femei considera masturbarea drept un act umilitor el este in realitate unul foarte firesc si util. O femeie care isi cunoaste bine zonele erogene, stie ce ii face placere si cum si astfel va putea sa ii comunice si partenerului dorintele ei. Pentru ca barbatul sa poata sa te aduca pe culmile placerii trebuie sa iti stimuleze aceste zone si el nu poate sa ti le cunoasca daca tu nu il ajuti putin.

Ai incredere in tine

Incepe sa semene cu o lectie de psihologie? Pai asta si este! Pentru a ajunge la orgasm este importanat sa fii relaxata si impacata cu tine insati si cu corpul tau. Daca te vei gandi numai la faptul ca ai fundul prea mare, sanii cam mici sau nu stii cum sa stai ca sa nu ti se vada celulita, cu siguranta nu vei ajunge in punctul culminant, oricat de priceput ar fi el.

Astea sunt probleme cu care ne batem noi capul, pe el nu il mai intereseaza in acele momente celulita noastra. Asa ca da-ti frau liber fanteziei si permite-ti sa te simti bine, lasa gandurile negative deoparte, as spune mai degraba sa nu mai gandesti atat de mult, nu rezolvi o ecuatie ci iti descatusezi sexualitatea. Spune-i ce iti place si arata-i cum stii tu mai bine, indiferent ca gemi de placere sau il dirijezi discret. Daca simte ca un anumit ritm iti face placere va incerca sa il mentina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.