Setari Cookie-uri

Pro sau contra: mergem la mare cu iubitul?

Se spune ca la mare trebuie sa mergi cu prietenele si la munte cu iubitul. De ce i-ar fi interzisa iubitului o vacanta in doi pe malul marii? Se pare ca in ciuda momentelor romantice previzibile exista si o serie de dezavantaje. Iata cateva povesti de succes si altele cu mai putin noroc ;)

Se spune ca la mare trebuie sa mergi cu prietenele si la munte cu iubitul. De ce i-ar fi interzisa iubitului o vacanta in doi pe malul marii? Se pare ca in ciuda momentelor romantice previzibile exista si o serie de dezavantaje. Iata cateva povesti de succes… si altele cu mai putin noroc ;)

Nici nu vreau sa-mi amintesc

Se intampla prin al doilea an de facultate sa iau decizia “grozava” de a pleca la mare impreuna cu iubitul meu. Pe atunci credeam ca ne intelegem de minune si speram ca mi-am gasit jumatatea. Plecarea catre litoral a fost precedata de un adevarat ritual: ne-am planuit plimbari la miez de noapte, ne-am imaginat apusuri si rasarituri de parca n-am mai fi vazut niciodata marea, ne-am strecurat prin bagaje lumanari parfumate samd. Certurile au inceput inca de pe drum. Ei bine, n-as stii sa va spun exact de ce ne certam, insa mai aveam putin si ne “scoteam” ochii. Scandalul a culminat cand am incercat sa privim primul apus impreuna. El a uitat aparatul foto, eu am uitat prezervativele – asta pentru ca amandoi eram foarte preocupati sa ne certam inca din camera de hotel – care din cauza lui era situate la un milliard de kilometrii de plaja. Asa ca in noaptea respective, dupa multe, multe certuri, mi-am facut bagajele si am plecat in alta statiune unde, spre norocul meu choir, erau cazate prietenele mele.

Ana

Pro

Categoric pro. Daca merg fara el atunci nu exista o relatie adevarata. De ce sa mergem separat daca relatie inseamna “impreuna” mai tot timpul?

As merge doar sa zicem daca este vorba de un sfarsit de saptamana alaturi de prietenele mele sau apare ceva neprevazut si unic dar si atunci as sta pe ganduri daca sa-l las singur. Daca as pleca in mod sigur si el ar avea posibilitatea sa faca la fel si mie nu mi-ar conveni absolut deloc ca el sa mearga fara mine printre atatea tentatii topless.

Carmen

Micul monstru

La mare? Cu el? Ca sa-mi vada toata celulita? Nu multumesc.

Alina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.