Setari Cookie-uri

Confesiunea unei prostituate

M-am hotarat sa-mi scriu povestea vietii pentru a mai descarca o parte din vina si regretele enorme ce ma apasa acum, la varsta de 32 de ani. Chiar daca unele femei, la aceasta varsta, abia isi incep viata, isi intemeiaza o familie sau se indragostesc cu adevarat, eu sunt deja batrana, mai batrana decat isi poate imagina oricine imi priveste doar exteriorul

M-am hotarat sa-mi scriu povestea vietii pentru a mai descarca o parte din vina si regretele enorme ce ma apasa acum, la varsta de 32 de ani. Chiar daca unele femei, la aceasta varsta, abia isi incep viata, isi intemeiaza o familie sau se indragostesc cu adevarat, eu sunt deja batrana, mai batrana decat isi poate imagina oricine imi priveste doar exteriorul…

Am fost dintotdeauna o fata frumoasa. In satul in care m-am nascut, toata lumea cunostea pe toata lumea si eram vestita pentru frumusetea mea. Cand vorbeau despre mine, oamenii ziceau “Aa, Ilinca, fata aia frumoasa”. Apoi am intrat la liceu, intr-un orasel mic, unde faceam cuceriri fara sa misc nici macar un deget. Incepuse sa-mi placa libertatea de a fi departe de parintii mei si de a fi atat de admirata de toti baietii care ma inconjurau. Bineinteles ca am avut o multime de relatii, m-am si indragostit serios o singura data, dar, din pacate, n-am avut rabdare cu acel baiat, pentru ca mi se parea mult prea cuminte, iar eu aveam nevoie de ceva mai multa actiune. La sfarsitul liceului l-am cunoscut pe S. si atunci toata viata mea s-a schimbat.

S. provenea dintr-o familie foarte instarita, iar el insusi avea o multime de bani si imi facea toate placerile. Timp de cateva luni, cat a durat relatia noastra, prinsesem gustul luxului, al lucrurilor castigate usor, doar prin simpla mea prezenta. Ma simteam o adevarata diva, iar orgoliul meu era hranit nemasurat prin dovezile lui de “afectiune” – parfumuri scumpe, iesiri in oras, o vacanta de vis in strainatate. Eu asa interpretam pe atunci aceste lucruri materiale, ca pe dovezi de iubire si afectiune. Am terminat liceul, iar S. m-a anuntat sec ca urmeaza sa se casatoreasca cu femeia ce i-a fost predestinata de parintii lui, fiica unor prieteni vechi de familie, instariti si ei. Mi s-a rupt inima in doua. Insa, in adancul sufletului meu, nici nu concepeam sa mai traiesc o viata altfel decat cea pe care mi-o oferise el in ultimele luni, asa ca mi-am calcat in picioare orgoliul si l-am intrebat daca ma poate sustine in continuare. N-am sa uit niciodata cum a inceput sa rada si a spus: “Asa deci, o fata de genul asta esti tu… O sa te prezint unor prieteni, dupa care te rog sa uiti de mine”.

Ne-am intalnit cu prietenii lui la o petrecere privata, intr-un club luxos dintr-un oras mare – prefer sa nu dau nume. De cum m-au vazut, cei trei amici ai lui S. mi-au spus ca sunt foarte frumoasa si suficient de tanara (aveam 19 ani) pentru a face parte din afacerea lor. M-au intrebat daca imi doresc sa castig foarte multi bani si sa traiesc numai in puf. Evident ca le-am spus un DA aproape strigat! “Bine, atunci trebuie sa nu iesi niciodata din cuvantul nostru”. Zis si facut!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.