Setari Cookie-uri

Confesiunea unei prostituate

M-am hotarat sa-mi scriu povestea vietii pentru a mai descarca o parte din vina si regretele enorme ce ma apasa acum, la varsta de 32 de ani. Chiar daca unele femei, la aceasta varsta, abia isi incep viata, isi intemeiaza o familie sau se indragostesc cu adevarat, eu sunt deja batrana, mai batrana decat isi poate imagina oricine imi priveste doar exteriorul

A doua zi m-am mutat intr-o vila superba, in care mai locuiau cinci fete, aproape la fel de frumoase ca mine. Aveam totul asigurat, de la mese gustoase in fiecare zi, bauturi sofisticate pana la cosmeticele cele mai bune si iesiri in oras. Pentru mine, era raiul pe pamant. Ah, cat de naiva si usor de cumparat puteam sa fiu!

Am inceput sa ies noaptea, mereu insotita de unul dintre acesti barbati, ce pastra insa distanta si pe care il anuntam doar cand aveam un client interesat. Mergeam numai in localuri selecte, casinouri, restaurante, petreceri private, ma plimbam numai cu masina sau taxiul, pur si simplu nu-mi lipsea nimic. M-am obisnuit mai repede decat s-ar fi asteptat oricine sa impart patul aceleiasi camere de hotel inchiriate cu cate un strain, doi, trei, uneori si sase pe noapte. Banii nu-i luam eu niciodata, insa lunea, in fiecare saptamana, primeam salariul. Si aceasta crestea si tot crestea. Bineinteles ca am fost sedusa de bani, de confort, de lux, atat de sedusa incat uitam de unde provin toate acestea.

Am petrecut astfel trei ani de zile. Devenisem cu adevarat experta in sex si aduceam cei mai multi bani in casa. Celelalte fete veneau si plecau, doar eu ramaneam si eram tinuta in puf, de toata lumea. Insa “relatiile” cu clientii mei erau departe de a fi in puf. Patronii, vazand ca am putere de munca si faceam cat doua persoane, incepusera sa-mi aranjeze intalniri cu fetisisti. Nu stiu daca aveti idee ce inseamna fetisist, insa, va asigur ca nici nu vreti sa aflati… Ei aduceau cei mai multi bani, insa am trecut prin momente cumplite. Dupa o noapte de SM (n.r.: sado-masochism), am fost spitalizata doua saptamani. Si acum mi-au ramas doua cicatrice din acea noapte de cosmar pentru mine, insa, se pare, de satisfactie pentru acel client, pentru ca a revenit si m-a dorit tot pe mine. I-am implorat pe patroni sa nu ma trimita din nou la el, dar n-am avut scapare. Am mai indurat o astfel de noapte, in urma careia nu m-am mai putut ridica din pat aproape trei saptamani. Patronii aveau contracte cu diferiti medici, asa ca eram bine ingrijita, imi faceau sedative, dar, in timp ce zaceam in pat, am luat hotararea ca imediat ce ma pot tine pe picioare, sa fug din acea casa blestemata si sa-mi incep propria afacere, punand in practica tot ceea ce stiam sa fac eu cel mai bine: sex.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.