Setari Cookie-uri

10 Replici pe care barbatii vor sa le auda

Se vorbeste mult despre ceea ce vor femeile sa auda de la partenerul lor de viata. Fie ca e vorba despre „Cat de frumoasa esti azi.” sau „ Cat de mult te admir pentru ceea ce faci.”, fiecare femeie isi doreste sa auda din cand in cand unul dintre aceste complimente magice care o fac sa isi inghita nervii, frustrarile sau replicile acide pregatite din timp.

Se vorbeste mult despre ceea ce vor femeile sa auda de la partenerul lor de viata. Fie ca e vorba despre "Cat de frumoasa esti azi." sau "Cat de mult te admir pentru ceea ce faci.", fiecare femeie isi doreste sa auda din cand in cand unul dintre aceste complimente magice care o fac sa isi inghita nervii, frustrarile sau replicile acide pregatite din timp.

E uman sa punem sub semnul intrebarii relatia noastra cu cei din jur astfel incat avem nevoie din cand in cand de cateva cuvinte, spuse la momentul oportun, care sa valideze pozitia noastra in cadrul relatiei. Barbatii au nevoi similare cu cele feminine, insa sunt mai putin vocali in privinta lor. Avem tendinta sa credem ca mintea barbatilor are doua mari coordonate : sexul si sportul, iar atata timp cat are ocazia sa se bucure de amandoua nu prea are motive de nemultumire. Insa si barbatii cauta in relatiile in care se implica acea validare a propriei persoane. Cine nu isi doreste sa stie ca e centru universului pentru partenerul/a de viata?

Trebuie sa recunoastem ca ne place sa fim complimentate insa uneori putem fi destul de zgarcite cand vine vorba de „a plati cu aceeasi moneda”. Arata-i barbatului din viata ta ca il iubesti spunandu-i din cand in cand ceea ce vrea sa auda.

1. "Stai linistit, nu e nevoie sa imi explici. Inteleg."

Te-a lasat sa il astepti jumatate de ora cu masa pusa sau trece printr-o pasa proasta astfel incat nu are dispozitia necesara pentru a te asculta? Cat timp nu devine un obicei nu incepe sa tipi la el. Cu totii mai gresim din cand in cand si cel mai adesea nu vrem sa fim obligati sa ne cerem scuze sau sa explicam. Asteapta sa se calmeze lucrurile iar atunci cand se va simti bine iti va spune tot ceea ce vrei sa stii. Dar pe moment spune-i ca il intelegi.

Bineinteles, sfatul nu se aplica in cazul in care a venit acasa la o ora tarzie din noapte cu urme de ruj pe camasa. Intr-o situatie de tipul acesta ai dreptul sa ceri o explicatie ba chiar mai mult, ai dreptul sa ii arunci hainele pe geam imediat dupa ce i-ai distrus ceea ce are mai de pret (computerul, telefonul etc.).

2. "Esti eroul meu!"

Poate ca pare un cliseu dar orice barbat vrea sa stie ca in ochii iubitei e o versiune modernizata a lui Fat-Frumos pe cal alb. Inca de la inceputul timpurilor barbatii au reusit sa se faca de ras in incercarea de a fi eroi in ochii vreunei fete. Asa ca spune-i ca il consideri eroul tau, dar nu ii cere sa faca ceva stupid pentru a-ti confirma.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.