Setari Cookie-uri

Daca nu in dormitor, atunci unde?

Viata sexuala este o parte vitala a vietii de cuplu. Desi trebuie mult mai mult decat sex pentru a face un cuplu fericit si pentru a mentine o relatie pe linia de plutire acesta nu trebuie ignorant. Odata ce intervine plictseala in viata sexuala a partenerilor, relatia va avea de suferit.

Viata sexuala este o parte vitala a vietii de cuplu. Desi trebuie mult mai mult decat sex pentru a face un cuplu fericit si pentru a mentine o relatie pe linia de plutire acesta nu trebuie ignorant. Odata ce intervine plictseala in viata sexuala a partenerilor, relatia va avea de suferit.

Fiecare cuplu se dezvolta, avanseaza si se maturizeaza. Pe masura ce trece timpul partenerii se confrunta cu situati noi, invata unul de la celalalt si ajung sa se cunoasca mai bine. In cazul acesta e de asteptat ca si viata sexuala sa treaca prin aceleasi schimbari. Cel mai adesea recurgem la pozitii noi si mai rar la jucarii erotice sau schimbari de rol. Mentalitatea joaca un rol important in deschidere pe care o avem fata de a experimenta in acest domeniu.

Cand vine vorba de experimentat, locatia pe care o alegem pentru a face sex poate si ea sa contribuie la placerea rezultata. Nu conteaza doar felul in care facem sex ci si locul in care facem. Sexul in afara dormitorului (si cel mai adesea in afara casei) constituie o fantezie des intalnita. Locatia pe care o alegi pentru sex poate adauga emotie, pasiune si energie intregii experiente.

Daca sexul in afara dormitorului dar inca in limitele spatiului privat constituie o experienta fara repercusiuni prea grave, sexul in public poate redefini complet intreaga experienta. Principalele motive pentru asta ar fi exhibitionismul implicit al experientei, adrenalina data de gandul ca oricand ar putea sa apara o alta persoana sau pur si simplu emotia de a schimba locatia.

In teorie sexul in spatii publice suna incitant. Cand vine totusi vorba de aspectele practice intervin cateva probleme: poate sa fie ciudat pentru parteneri, acestia se pot alege cu rani minore (daca partenera e sprijinita de o cladire, de un copac etc.) sau chiar cu o intalnire neasteptata cu politia. Totusi principalul risc pe care si-l asuma cei dispusi sa experimenteze e acela de a fi prinsi, nu neaparat de autoritati ci oameni obisnuiti.

Imi vine in minte un caz reprezentativ pentru accidentele rezultate in urma sexului in public. In urma cu cativa ani un cuplu a intrat in vizorul site-ului Darwin Awards, un catalog anual ce aduna cele mai stupide actiuni premiindu-i pe cei “ce imbunatatesc specia umana indepartandu-se accidental din ea”, dupa ce o partida de sex in public a avut drept rezultat moartea celor doi. Tinerii in varsta de 21 de ani au fost gasiti morti in mijlocul drumului. Erau dezbracati, hainele lipseau si nu existau urme ale unui accident de masina. Adevarul a iesit la iveala dupa ce politia le-a descoperit hainele pe acoperisul in forma piramidala al unei cladiri de langa strada. Tinerii cazusera de pe acoperis in timp ce faceau sex. Bineinteles nu sexul in spatii publice a dus la moartea tinerilor ci mai degraba prostia lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.