Setari Cookie-uri

Daca nu in dormitor, atunci unde?

Viata sexuala este o parte vitala a vietii de cuplu. Desi trebuie mult mai mult decat sex pentru a face un cuplu fericit si pentru a mentine o relatie pe linia de plutire acesta nu trebuie ignorant. Odata ce intervine plictseala in viata sexuala a partenerilor, relatia va avea de suferit.

Dupa o incursiune pe bloguri si forumuri combinate cu o serie de discutii facilitate de Messenger si Facebook am reusit sa incropesc o lista cu cele mai des intalnite locatii folosite pentru sex (bineinteles in afara de pat). Pentru cei ce se sfiesc sa paraseasca propria casa v-am pregatit 4 locatii de interior, cu riscurile pe care acestea le prezinta (unde e cazul):

1. In cada sau la dus- pentru romantici recomand cada. Daca mai adaugi cateva lumanarele, spumant de baie, poate si cateva petale de trandafiri sau un pahar de sampanie pentru fanii productiilor romantice hollywood-iene te poti alege cu o experienta extrem de placuta. Atentie insa sa nu inundati vecinii.

Sexul in cabina de dus poate fi si el foarte fierbinte chiar daca putin incomod. Ca si dusul, sexul la dus va fi putin mai pe fuga datorita nivelului mai ridicat de dificultate. In cazul in care alegi sa folosesti cabina de dus pentru alte activitati decat cele subintelese atunci ai grija mare la suprafetele alunecoase.

2. Terasa sau balcon- Puteti improviza o saltea dintr-o patura si cateva perne aruncate ici colo pentru ca experienta sa fie ceva mai comoda. In cazul terasei sau al unui balcon deschis veti putea vedea stelele pe timp de noapte si poate va veti putea bucura si de o adiere de vant (pe timp calduros). Riscati totusi sa va vada si pe voi vecinii asa ca pregatiti-va pentru cateva intalniri ciudate pe scara sau prin fata blocului/ casei.

3. In bucatarie- Unii oameni sunt de parere ca mancarea nu se amesteca cu sexul in timp ce altii extrag placeri deosebite din aceasta combinatie. Daca te incanta idea atunci poti incerca o partida de sex pe masa din bucatarie recurgand si la ingredientele preferate. Dupa ce terminati asigura-te ca faci o curatenie temeinica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.