Setari Cookie-uri

Daca nu in dormitor, atunci unde?

Viata sexuala este o parte vitala a vietii de cuplu. Desi trebuie mult mai mult decat sex pentru a face un cuplu fericit si pentru a mentine o relatie pe linia de plutire acesta nu trebuie ignorant. Odata ce intervine plictseala in viata sexuala a partenerilor, relatia va avea de suferit.

4. Pe masina de spalat pusa in functiune- Bonusul adus de aceasta locatie e reprezentat de vibratiile masinii. Sa nu uitam totusi ca vorbim despre un aparat ce functioneaza pe baza electrica asa ca e neaparat nevoie de prize cu impamantare.

Pentru cei mai curajosi si doritori de senzatii tari am pregatit si 4 locatii publice.

5. In natura (padure, parc, camp)- Dupa cum ne arata si un incident mult prea mediatizat de revistele de scandal in saptamana ce tocmai a trecut, sexul in natura detine primul loc in topul fanteziilor de acest tip. Motivul e lesne de inteles: sexul reprezinta o intoarcere la natura asa ca de ce nu am alege si locatia ‘asortata’. In plus, verdeata, soarele si aerul curat ne imprima o senzatie placuta. Printre riscurile asociate cu acest ‘sport extrem’ (in afara de riscul evident de a fi prins) se numara piscaturile de insecte. Asa ca daca planuiesti o astfel de escapada ia cu tine un spray de insect.

6. In masina- imi amintesc o replica dintr-un film al carui titlu imi scapa in care eroina spunea ca nu simti cu adevarat ce inseamna sa fii tanar si dornic de a experimenta lumea pana nu ai incercat si sa faci sex intr-o masina. Daca o fi avand dreptate sau nu, nu stiu ce sa va zic. Un sondaj de opinie facut in S.U.A. arata totusi ca 80% dintre dintre femei au incercat, macar o data in viata, sa faca sex in masina.

Cand vine vorba de localizarea masinii alegeti o zona cat mai izolata (din motive evidente). Multa lume recomanda si parcarile supermarketurilor insa in acest caz mai mult ca sigur vreun parinte va trebui sa-i explice copilului de ce se misca masina respectiva. Sexul in masina se poate dovedi si neconfortabil asa ca te poti astepta la ceva dureri musculare a doua zi. Un mic avertisment: nu faceti sex (de orice natura ar fi el) intr-o masina care se misca deoarece riscati sa ajungeti pe lista Premiilor Darwin.

7. Baia unui restaurant/bar/club- statisticile arata ca multa lume alege aceste bai pentru a face sex. Daca ti s-a parut vreodata ca ai asteptat exagerat de mult sa folosesti baia unei astfel de locatii motivul ar putea fi chiar acesta. In cazul bailor riscul de a fi prins este mult mai ridicat decat in alte locatii de unde si motivul pentru care unii le aleg. Dusmanii principali ai acestui experiment sunt microbii; sa nu uitam ca vorbim totusi de o baie publica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.