Setari Cookie-uri

5 pozitii de sex care iti tonifiaza muschii

Afla cum poti imbina utilul cu placutul atunci cand faci sex

Foto bezikus/ Shutterstock

2. Pozitie de sex Podul

In Kama Sutra, exista o pozitie cu acelasi nume descrisa amanuntit insa de data aceasta, este vorba de o variatie. Din aceasta pozitie, orgasmul este mai usor de atins si, in acelasi timp, iti soliciti muschii. Pentru inceput, trebuie sa stai intinsa in pat pe spate, cu mainile intinse pe langa tine, cu palmele sprijinite pe pat. Iti indoi genunchii, astfel incat si talpile sa fie lipite de pat, apoi iti ridici usor bazinul. Corpul tau se va sprijini pe omoplati, palme si talpi iar partenerul tau se va aseza intre picioarele tale desfacute. Muschii cei mai solicitati sunt cei ai abdomenului si ai coapselor.

3. Pozitie de sex Sexy Vinyasa

Cu siguranta yoga este o excelenta modalitate de a-ti relaxa mintea si de a-ti lucra muschii. In acelasi timp, trebuie sa recunoastem, anumite secvente de miscari sunt de-a dreptul senzuale, motiv pentru care sunt foarte usor de asociat cu sexul. Una dintre pozitiile care se poate transforma foarte usor in momente de pasiune presupune ca tu sa stai intinsa pe spate. Iti tragi picioarele in sus, spre bazin, cu talpile impreunate si cu coapsele lipite de pat, astfel incat deschizatura formata de acestea sa semene cu aripile unui fluture. Daca tu si partenerul tau va simtiti deosebit de aventurosi in aceasta pozitie, el iti poate prinde mainile deasupra capului si ti le poate lega cu o esarfa.

Citește și:

4. Pozitie de sex Lumanarea

La orele de sport din copilarie, fiecare dintre noi a facut macar o data, sau cel putin a incercat sa faca lumanarea. Exercitiul pare simplu insa necesita stapanire si echilibru. Spatele trebuie sa fie usor incalzit insa cu siguranta efectele de lunga si de scurta durata merita efortul. Trebuie sa stai intinsa pe pat, pe spate, si sa iti ridici picioarele in pozitia clasica de lumanare. Le apleci usor catre tine, astfel incat sa fie paralele cu torsul. De asemenea, trebuie sa le desfaci, astfel incat partenerul tau sa aiba loc sa se strecoare intre ele. O alta varianta ar fi ca din lumanare, sa iti aduci picioarele catre tine pana cand atingi patul cu varful degetelor.

5. Pozitie de sex Arcul

Foarte asemanatoare cu pozitia de sex Podul, aceasta este ceva mai complexa si iti va solicita si muschii bratelor. In loc sa iti sprijii greutatea pe omoplati, iti ridici si partea superioara a trupului de pe pat, astfel incat greutatea ta sa fie sprijinita doar pe talpi si in palme. Te poti folosi de brate pentru a-ti controla miscarile iar partenerul tau iti poate sustine o parte din greutate de solduri.

Citește și:

Foto prima pagina kiuikson/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.