Setari Cookie-uri

Horoscop 2008 pentru fiecare zodie

Afla inainte ce ti-au pregatit astrele pentru anul ce va urma!

Afla inainte ce ti-au pregatit astrele pentru anul ce va urma!

Berbec

Un lucru este sigur: anul 2008 va fi mult mai bun decat anul 2007. Cele mai semnificative schimbari vor avea loc pe plan profesional. Deja ai pregatit terenul din anul 2007 si anul viitor vei avea parte de oportunitatile necesare pentru dezvoltarea carierei sau a propriei afaceri. Te asteapta o pozitie de conducere sau una care sa iti ofere mai multa autoritate si responsabilitate. Depinde doar de tine daca vei profita sau nu de aceste sanse. Vei avea parte de suisuri si coborasuri financiare, mai ales din cauza ca vor exista ocazii sa iti schimbi jobul.

In 2007 ai fost dezamagita de unele relatii personale, iar in 2008 vei reusi sa treci peste ele si sectorul relatiilor de prietenie si relatiilor romantice va fi mai frumos. Dificultati vor aparea in lunile iulie, octombrie si noiembrie.

Taur

In 2008 vor exista schimbari in cariera, vei evolua lent, dar in directia potrivita. Abia in 2009 ti se vor ivi oportunitatile necesare pentru schimbari majore pe plan profesional. 2008 iti ofera posibilitatea introspectiei. Te vei gandi mai bine la ceea ce ai realizat pana acum si iti va fi mai usor sa iei deciziile corecte pe termen lung.

La inceputul anului vei avei anumite dificultati de ordin financiar, dar vei reusi sa treci usor peste ele. Primavara va fi o perioada foarte frumoasa a vietii tale, existand schimbari pozitive atat pe plan financiar, cat si pe plan sentimental, insa abia in toamna vei observa schimbari cu adevarat importante in planul relatiei de cuplu.

In 2008, nu trebuie sa te grabesti, nu trebuie sa fortezi lucrurile sa se intample, pentu ca s-ar putea sa fii dezamagita. Acum este momentul sa planifici, sa te dezvolti in plan personal pentru a fi pregatita pentru schimbarile pozitive ce vor avea loc in mai putin de 2 ani.

Gemeni

Vor exista schimbari fundamentale in sfera familiei si a casei. Vor exista numeroase probleme, discutii si principalul repros la adresa ta va fi ca nu iti indeplinesti responsabilitatile. Este mai bine sa rezolvi problemele inca de la inceput, sa mentii comunicarea deschisa ca sa nu ai conflicte majore.

Cariera ta va fi supusa unor schimbari neasteptate. Uneori vei fi luata prin surprindere, nu vei sti in ce directie sa o apuci. Este foarte posibil sa iti schimbi domeniul de activitate si este recomandabil sa te inscrii la cursuri de profil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.