Setari Cookie-uri

Horoscop 2008 pentru fiecare zodie

Afla inainte ce ti-au pregatit astrele pentru anul ce va urma!

Daca pe plan personal, vei fi uimita de schimbari, pe plan profesional este mai bine sa astepti pana la sfarsitul lui 2008. Va fi un an bun si din punct de vedere al carierei, dar nu vei avea parte de schimbari importante pana in noiembrie-decembrie 2008.

Nu vei avea probleme cu banii, desi vor exista cateva perioade scurte marcate de cheltuieli mari si neasteptate. La sfarsitul lui noiembrie 2008, veniturile vor creste considerabil.


Pesti

In prima jumatate a anului 2008 te vei izola foarte mult de cei apropiati. Vei fi rece, distanta, nu vei dori sa cunosti oameni noi si vei evita evenimentele sociale. Pur si simplu, nu vei avea starea necesara. Au existat cateva evenimente care te-au determinat sa te gandesti bine la ceea ce iti doresti, la ceea ce este important pentru tine si resimti nevoia de a retrage de ceilalti pentru a putea sa iti pui ordine in ganduri.

Aceasta perioada va dura pana in iulie 2008, cand viata ta se va schimba radical. Te vei remarca mai ales pe plan profesional si iti vei aminti ca exista si viata privata si vei face loc iubirii in viata ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.