Setari Cookie-uri

Horoscop 2008 pentru fiecare zodie

Afla inainte ce ti-au pregatit astrele pentru anul ce va urma!

In cariera vei fi plina de entuziasm si pasiune. Te vei face remarcata, dar ai grija pentru ca este posibil sa lucrezi mult prea mult si sa te extenuezi.

Sagetator

Ti se pregatesc schimbari pe plan profesional. Acestea se vor manifesta inca de la sfarsitul lui 2007, dar 2008 este anul deciziilor. Daca iti doresti ceva nou, daca nu esti sigura ce domeniu ti se potriveste, in 2008 vei face schimbarile necesare pe plan profesional.

Nu este cazul sa te increzi cu usurinta in noile cunostinte si incearca sa privesti fiecare noua cunostinta cu o doza de scepticism. Nu toti iti vor binele.

Primavara iti ofera un nou inceput pentru iubire. Fie ca este vorba de condimentarea relatiei stabile, fie ca vei cunoaste pe cineva nou, un lucru este sigur: va fi o primavara plina de romantism.

Capricorn

In 2008 nu vei mai astepta ca schimbarile sa se petreaca, ci le vei forta sa apara. Acest fapt se va observa mai ales pe plan profesional, pentru ca vei face tot ce iti sta in putinta pentru a fi remarcata si pentru a reusi. Daca alte zodii au parte de un an foarte norocos, tu te vei baza pe propriile puteri si nu pe sansa pentru a avansa.

In plan familial este momentul unor noi inceputuri. Pe de o parte, daca doresti sa iti intemeiezi o familie, 2008 este anul potrivit fie ca iti doresti sa te casatoresti sau sa faci un copil. Vor exista conflicte majore cu rudele mai ales la sfarsitul primaverii.

Este posibil sa faci calatorii in strainatate si chiar sa te stabilesti acolo.

Varsator

2008 aduce cu sine o multitudine de schimbari importante, dar nu iti fie teama, caci ele vor fi pozitive. In 2008 trebuie sa te gandesti bine la planurile tale pe termen lung, vei avea multe de invatat, iar curiozitatea specifica zodiei iti va fi de ajutor.

Incepand din februarie 2008 vei avea parte de schimbari in plan personal. Amploarea acestor schimbari depinde foarte mult de planetele personale.

Spre sfarsitul primaverii vei observa schimbari majore in plan sentimental. Fie ca relatia stabila va ajunge la un alt nivel, fie vei cunoaste pe cineva cu totul si cu totul special. Ai grija ca in aceasta perioada vei avea o viata sociala foarte activa, asa ca vei intra in contact cu multe persoane. Nu te increde usor si nu lua decizii pripite in privinta cunostintelor noi. Unii nu iti vor fi prieteni sau parteneri de incredere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.