Setari Cookie-uri

Horoscop 2008 pentru fiecare zodie

Afla inainte ce ti-au pregatit astrele pentru anul ce va urma!

Vor avea loc si schimbari pe plan personal, astfel incat la sfarsitul anului viitor sa fi adoptat deja un nou set de valori si principii. Numeroasele schimbari ce se vor petrece te vor determina sa fii mai rece, mai lucida, mai prevazatoare. Nu vei mai avea cu usurinta incredere in ceilalti, pentru ca la inceputul anului vei avea parte de o serie de dezamagiri din partea prietenilor sau a partenerului.

Esti fortata sa te maturizezi si chiar daca prima jumatate a anului nu va fi una norocoasa, ceea ce vei invata atunci te va ajuta pe viitor. Din iulie, lucrurile incep sa se schimbe. Cariera si finantele vor deveni prioritatile tale si te vei descurca remarcabil.

Va trebui sa evoluezi si din punct de vedere sentimental. Acum este momentul sa decizi daca relatia ta de iubire are sau nu viitor. Ai nevoie de stabilitate si nu vrei sa faci compromisuri.

Rac

In 2008 este momentul sa iti faci visele sa devina realitate. Vei munci mult, iti vei depasi limitele, dar rezultatele vor fi pe masura. Chiar daca va fi un an solicitant vei avea resursele necesare pentru a reusi.

Indiferent care sunt aspiratiile tale in materie de cariera, vei putea obtine pozitia dorita.

Daca esti singura, atunci cu siguranta vei intalni pe cineva special. De altfel, vei fi un adevarat magnet pentru sexul opus. Daca esti implicata intr-o relatie, atunci iti vei dori mai mult de la partener. In 2008 nu te multumesti cu putin si ai tenacitatea de care este nevoie pentru a schimba lucrurile in favoarea ta. Ai foarte multa incredere in tine si se vede.

Leu

Pe plan profesional vei avea parte de o multime de oportunitati. Vei lua cu usurinta deciziile potrivite, dar schimbarile cu adevarat importante vor aparea in 2009. Cele mai frumoase ocazii le vei avea catre sfarsitul primaverii, mai ales in luna mai.

Relatia de cuplu va fi linistita, schimbari urmand sa apara abia in toamna. Trebuie sa te gandesti bine daca esti cu adevarat fericita in actuala relatie si in caz ca nu esti, trebuie sa faci schimbarile necesare, chiar daca este vorba de despartirea de partener.

Vei avea o viata sociala foarte dinamica si vei cunoaste mule persoane noi, mai ales catre sfarsitul verii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.