Setari Cookie-uri

Top 5 Succese si Dezastre in machiajul vedetelor pentru anul 2008

Pentru a avea un look perfect pe fabulosul covor rosu, vedetele de la Hollywood sunt imbracate, impodobite si infrumusetate de cei mai in voga designeri si makeup artisti. Rezultatele? O parada de culori, trenduri si stiluri o parada care starneste admiratie, dar si hohote de ras si critici necrutatoare. Ce ne-au prezentat vedetele la capitolul machiaj in 2008? Care vedete au avut intotdeauna un make-up impecabil si care au fost cele mai dezastruoase machiaje din ultimul an? Afla din acest articol!

Pentru a avea un look perfect pe fabulosul covor rosu, vedetele de la Hollywood sunt imbracate, impodobite si infrumusetate de cei mai in voga designeri si make–up artisti. Rezultatele? O parada de culori, trenduri si stiluri – o parada care starneste admiratie, dar si… hohote de ras si critici necrutatoare.

Ce ne-au prezentat vedetele la capitolul machiaj in 2008? Care vedete au avut intotdeauna un make-up impecabil si care au fost cele mai dezastruoase machiaje din ultimul an? Afla din acest articol!

Top Succese:

5. Angelina Jolie - Cand multi te considera una dintre cele cea mai frumoase femei din lume, e clar: nu ai nevoie de foarte mult machiaj pentru a straluci. Desi acum un an, Angelina a prezenta o silueta firava si un chip obosit, dupa nastere, Angelina a revenit in forta, mai superba ca oricand. Secretele Angelinei? Cu un ten de portelan si buze voluptuoase, Angelina are nevoie doar de un fond de ten translucid si de un rimel pentru un look natural, dar stralucitor. Pentru poze, click aici si aici!

4. Scarlett Johansson a readus in moda frumusetea caracteristica vechiului Hollywood: corp apetisant cu forme, piele alba, bucle perfecte si ruj rosu care “sfideza” tipul de frumusete promovat astazi in media: corp de model, piele cat mai bronzata si ochi puternic machiati, plus gene false. Pentru poze, click aici si aici!

3. Leighton Meester – Cine e Leighton? E cea mai fotografiata actrita in 2008, datorita successului nebun de care s-a bucurat serialul “Gossip Girl”, unde Leighton are un rol principal. Se pare ca nici cei mai duri critici si nici cei mai aspri bloggeri nu ii gasesc cusur frumoasei in varsta de 22 de ani: intotdeauna naturala, corp perfect, zambet cuceritor, ten imaculat, machiaj impecabil, par superb. Pentru poze, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.