Setari Cookie-uri

Top 5 Succese si Dezastre in machiajul vedetelor pentru anul 2008

Pentru a avea un look perfect pe fabulosul covor rosu, vedetele de la Hollywood sunt imbracate, impodobite si infrumusetate de cei mai in voga designeri si makeup artisti. Rezultatele? O parada de culori, trenduri si stiluri o parada care starneste admiratie, dar si hohote de ras si critici necrutatoare. Ce ne-au prezentat vedetele la capitolul machiaj in 2008? Care vedete au avut intotdeauna un make-up impecabil si care au fost cele mai dezastruoase machiaje din ultimul an? Afla din acest articol!

2. Keira Knightley – Machiajul “smokey eyes” este cu siguranta unul dintre preferatele vedetelor - iar privirea intensa a actritei din “Piratii din Caraibe” este perfecta pentru acest machiaj dramatic, dar sofisticat. Cum arata superba Keira, una dintre cele mai apreciate actrite la capitolul make-up, cu smokey eyes? Pentru poze, click aici si aici.



1. Eva Mendes – Un sondaj american a plasat ochii caprui si migdalati ai Evei pe primul loc in topul “Cei mai cuceritori ochi de la Hollywood”. Secretul artistului care o machiaza pe Eva pentru covorul rosu? Un ruj cat mai natural, creion gri-carbune pentru ochi, fard caramiziu si blush terracotta – toate acestea asortate la o piele maslinie. Pentru poze, click aici si aici!

Insa oare toate vedetele arata la fel de ireprosabil ca Eva, Keira sau Scarlett? Nici vorba! De fapt, sunt destule actrite care catodata parca uita sa se priveasca in oglinda inainte de a porni spre covorul rosu. Care sunt celebritatile ale caror machiaje au starnit rasete si critici si 2008?

Top Dezastre:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.