Setari Cookie-uri

Top 5 Succese si Dezastre in machiajul vedetelor pentru anul 2008

Pentru a avea un look perfect pe fabulosul covor rosu, vedetele de la Hollywood sunt imbracate, impodobite si infrumusetate de cei mai in voga designeri si makeup artisti. Rezultatele? O parada de culori, trenduri si stiluri o parada care starneste admiratie, dar si hohote de ras si critici necrutatoare. Ce ne-au prezentat vedetele la capitolul machiaj in 2008? Care vedete au avut intotdeauna un make-up impecabil si care au fost cele mai dezastruoase machiaje din ultimul an? Afla din acest articol!

5. Catherine Zeta-Jones - Desi intruchipeaza tipul de frumusete clasica cu trasaturi perfect simetrice si de obicei arata imbecabil, Catherine Zeta-Jones a surprins (neplacut) cand a aparut pe covorul rosu la bratul sotului Michael Douglas cu un machiaj… dezastruos. Pete de autobronzant, un nas excesiv de portocaliu, ten mult prea lucios si multi pori la vedere – un look inexplicabil si deloc caracteristic fumoasei Catherine. Pentru poza, click aici.

4. Mischa Barton - Chiar daca este posesoarea unor trasatori de invidiat, Mischa Barton nu prea stie ce o avantajeaza, insa este clar: ar trebui sa spuna un “Nu” raspicat conturului negru excesiv si bronzului artificial cu pete portocalii. Pentru poze, click aici.

3. Pamela Anderson – Desi are 40 de ani, Pamela nu renunta la look-ul de diva sexy, un look din care nu lipsesc decolteurile exagerate si machiajul de tip masca: conturul buzelor mult depasit, coada mult prea lunga, mult prea groasa si mult prea neagra la ochi, rezultatul fiind… pur si simplu inestetic. Pentru poze, click aici si aici.

2. Kelly Osbourne – Chiar daca a slabit multe kilograme si a adoptat un stil vestimentar mai matur, Kelly Osbourne a ramas la fel de nebunatica in ceea ce priveste machiajul: ruj sangeros, blush intens si ochi manjititi - pentru poze, click aici si aici.

1. Christina Aguilera – Christina incearca permanent sa se reinventeze, dupa modelul Madonna - insa, in cazul Christinei, reinventarea inseamna “mult machiaj”, iar apoi “si mai mult machiaj”. De la conturul inexplicabil al ochilor (pentru poze, click aici si aici) la rujul rosu asortat la ten portocaliu, par alb/galbui si tus cat mai negru si cat mai generos (pentru poza, click aici), exista suficiente motive pentru care aparitiile Christinei sunt criticate in presa.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.