Setari Cookie-uri

Cele mai Scumpe Picioare, Voci si Zambete Celebre

In anii 90, sotia lui Rod Stewart, manechinul Rachel Hunter, a dat startul la un nou trend de vedeta: asigurarea partilor corpului pentru milioane de dolari. Rachel si-a asigurat picioarele interminabile (care si-au cam modificat forma intre timp pentru poza, click aici) pentru 1 milion de dolari. La scurt timp, multe alte vedete cu picioare lungi si subtiri, cu corzi vocale talentate sau cu un fund impresionant au optat pentru polite de asigurare asemanatoare. Care sunt vedetele care si-au asigurat atuurile fizice pe sume fabuloase? Afla din acest articol!

In anii ‘90, sotia lui Rod Stewart, manechinul Rachel Hunter, a dat startul la un nou trend de vedeta: asigurarea partilor corpului pentru milioane de dolari. Rachel si-a asigurat picioarele interminabile (care si-au cam modificat forma intre timp – pentru poza, click aici) pentru 1 milion de dolari. La scurt timp, multe alte vedete cu picioare lungi si subtiri, cu corzi vocale “talentate” sau cu un fund impresionant au optat pentru polite de asigurare asemanatoare. Care sunt vedetele care si-au asigurat atuurile fizice pe sume fabuloase? Afla din acest articol!

Desi multi s-au mirat ca Mariah Carey nu a ales sa isi asigure corzile vocale de exceptie, Mariah se poate mandri ca detine titlul de “Vedeta cu cele mai scumpe picioare”, picioare pe care le arata mereu in pantalonasi scurti sau in fustite mini (pentru poza, click aici) si care valoreaza nu mai putin de 1 miliard de dolari. Explicatia? Cantareata este imaginea Gilette – mai precis, a campaniei sugestiv intitulata “Picioare de Zeita”. Pentru poza, click aici.

In 2007, Rihanna i s-a alaturat divei Mariah cand a devenit noua imagine a campaniei “Picioare de Zeita” – si tot atunci a optat pentru o polita de asigurare in valoare de 1 milion de dolari pentru picioarele ei celebre. Pentru poza, click aici si aici.

O alta vedeta care promoveaza produse pentru picioare fine si catifelate este Heidi Klum, imaginea epilatoarelor Braun. La recomandarea companiei, Heidi si-a asigurat picioarele interminabile pentru suma de 2.2 milioane de dolari – dreptul pentru 1.2 milioane, iar stangul pentru “doar” 1 milion, din cauza unei mici cicatrici pe genunchiul stang. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.