Setari Cookie-uri

Cele mai Scumpe Picioare, Voci si Zambete Celebre

In anii ‘90, sotia lui Rod Stewart, manechinul Rachel Hunter, a dat startul la un nou trend de vedeta: asigurarea partilor corpului pentru milioane de dolari. Rachel si-a asigurat picioarele interminabile (care si-au cam modificat forma intre timp – pentru poza, click aici) pentru 1 milion de dolari. La scurt timp, multe alte vedete cu picioare lungi si subtiri, cu corzi vocale “talentate” sau cu un fund impresionant au optat pentru polite de asigurare asemanatoare. Care sunt vedetele care si-au asigurat atuurile fizice pe sume fabuloase? Afla din acest articol!

Cea mai neconventionala asigurare pentru o parte a corpului ii apartine lui Tom Jones. Ce si-a asigurat veteranul cantaret? Sa fie vocea puternica sau zambetul cuceritor? Nici una, nici alta, ci... parul de pe piept, pentru suma de 7 milioane de dolari. Desi reprezentantii lui Tom neaga acest fapt, compania britanica de asigurare care a intocmit polita a confirmat zvonul. Pentru poza cu cel mai scump par de pe piept, click aici.

Cand o mare parte a succesului tau se datoreaza unui fund bombat de dimensiuni considerabile, atunci e clar: trebuie sa il asiguri pe cat mai multi bani. Cine e posesoarea celui mai faimos fund din lume? Nimeni alta decat celebra Jennifer Lopez, care se pare ca si-a asigurat la fel de celebrul fund pe suma de 27 milioane de dolari. Pentru poza cu “fundicul” lui JLo in bikini, click aici.

Cea mai recenta figura din clubul vedetelor care si-au asigurat parti ale corpului pe milioane de dolari este America Ferrera, protagonista din serialul american Betty cea Urata. Ce si-a asigurat “uratica” Betty? Nu picioarele, nici fundul, ci ... zambetul, iar suma nu e deloc de neglijat: 10 milioane de dolari. Motivul? America este imaginea companiei Aquafresh si trebuie sa-si mentina zambetul alb si stralucitor. Pentru poza cu cei mai scumpi dinti de vedeta, click aici!

America nu e singura vedeta care are un zambet de milioane... la propriu. Comedianul si cantaretul britanic Ken Dodd este faimos pentru parul sau zburlit si dintii... culmea, asimetrici si proeminenti. Ken a decis sa nu lase nici un dentist sa ii aranjeze zambetul – in schimb, a decis sa-si asigure dintii care l-au facut celebru pentru suma de 7.4 milioane de dolari. Pentru poza, click aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.