Setari Cookie-uri

Cele mai Scumpe Picioare, Voci si Zambete Celebre

In anii ‘90, sotia lui Rod Stewart, manechinul Rachel Hunter, a dat startul la un nou trend de vedeta: asigurarea partilor corpului pentru milioane de dolari. Rachel si-a asigurat picioarele interminabile (care si-au cam modificat forma intre timp – pentru poza, click aici) pentru 1 milion de dolari. La scurt timp, multe alte vedete cu picioare lungi si subtiri, cu corzi vocale “talentate” sau cu un fund impresionant au optat pentru polite de asigurare asemanatoare. Care sunt vedetele care si-au asigurat atuurile fizice pe sume fabuloase? Afla din acest articol!

Din lista celor mai celebre si scumpe picioare nu puteau lipsi cele care apartin cantaretei Tina Turner, care a purtat cu mandrie fustite si rochite foarte scurte chiar si dupa varsta de 60 de ani. Cat valoreaza picioarele cantaretei? 3.2 milioane de dolari. Pentru poza, click aici.

Nu doar fetele isi asigura picioarele cu ajutorul carora si-au cladit cariera – David Beckham se alatura si el clubului celor mai scumpe picioare din lume. Suma? 70 milioane de dolari. Pentru poza, click aici. Mai mult, exista zvonuri care spun ca David si-ar fi asigurat intregul corp atletic pentru fabuloasa suma de 187 milioane de dolari. Pentru poza, click aici.

In timp ce unele vedete isi protejeaza picioarele impecabile, altele isi asigura indispensabilele corzi vocale. Cand ai vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume si esti stapanul unei averi care se datoreaza exclusiv talentului tau muzical, atunci e stabilit: corzile tale vocale au nevoie de o asigurare. Care vedete si-au asigurat vocea pe sume fabuloase? Bruce Sprinsteen si Rod Stewart, pentru 6,5, respectiv 6 milioane de dolari. Pentru poze, click aici si aici.

Dar ce te faci cand cariera ta muzicala de succes international se datoreaza nu corzilor vocale, ci unor degete dibace? Iei exemplul lui Keith Richards, chitaristul celebrei trupe Rolling Stones, care si-a asigurat degetul mijlociu de la mana dreapta pentru suma de 1,6 milioane de dolari si ambele maini pentru 2 milioane de dolari. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.