Am cautat pe youtube , dar sunt cateva episoade in poloneza.
Care sunt filmele copilariei voastre?
facusem o pasiune pt ea si inelul ei fermecat
asa cum il detestam pe Rumburack si supusii sai hidosi(Blekota,Mekota,Pekota....nu stiu cum se scrie dar asa am priceput eu la vremea aceea pronuntia!!!)Din filmele acelei perioade imi mai amintesc ,,Vizitatorii,, ,,Benji,,(la bulgari,ce-i drept...),,Linda,, si binecunoscutele filme romanesti ,,Harap-Alb,, ,,Maria Mirabela,, ,,Dumbrava minunata,, ,,Racheta alba,, ,,Pistruiatul,, ,,Ciresarii,,...,,Toate panzele sus,,!!!ca si desene animate ,,Mihaela,, ,,Lolek si Bolek,, ,,Pin-pin pinguinul,, fluturasii aceia care dansau pe ,,Anotimpurile,, lui Vivaldi....Despre serialul ,,Arabella,, am citit in ziar ca a fost redifuzat in iunie la ambasada....din pacate nu am ajuns!!!!mi-ar placea mult sa-l revad!!!
De la: bastiuta, la data 2008-07-31 15:05:51Candy si Annie era un serial dragut tare de desene animate cu 2 fetite la un orfelinat.
. pe langa arabella, tin minte de un film dragut...cu un manechin care prinde viata atunci cand isi punea un colier la gat......ratonii, ferdinand, mihaela in vacanta, sandy belle, floarea cu 7 culori
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului