Setari Cookie-uri

cum sa scapi de cistita

teoretic ar trebui ca antibioticul la care germenii cu care esti infectata sunt sensibili sa fie un tratament bun.... mi-am afcut antibiograma, am luat perfect tratamentul, dar germenii au dev rezisteni si nu prea mai rasp la nici un tratament... a incercat cineva un tratament care a si dat rezultate?
buculeiro
Postat pe 19 Decembrie 2008 14:13
Buna maria_maria,
Pot spune ca in iarna aceasta m-am confuntat de 2 ori (in intervale f scurte) cu aceasta nesuferita cistita! Pot spune ca a doua oara am avut niste dureri cumplite de am crezut ca voi ajunge la urgenta!
In final am recurs la asa-numitul "Monural" - este un antibiotic care se administreaza o singura data, este un singur pliculet care se dizolva in apa si care "lucreaza" 5 zile si, crede-ma, FACE MINUNI.
Ti-l recomand cu toata caldura! Eu datorita lui am scapat fff repede!
Multa sanatate!
alexandralucia
Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:42
buna.si eu am avut probleme cu cistita,iarna preferam sa nu ies afara din casa,usturimile,urinarile dese,mi u facut viata un chin.eu am vb cu o farmacista de la sensiblu si mi a recomandat(urinal 200)o pastila dimineata,una seara si cand usturimile erau mai persistente mi a dat pliculete de uricol.sper sa iti foloseasca.
clauditza26
Postat pe 18 Ianuarie 2009 08:45
Salut,

Eu am facut o cura cu tinctura de strugurii ursului.Face f bine avand in vedere ca nu e antibiotic ,caci sunt satula de ele.Le-am luat pe toate.Cel mai important e sa beti apa ,cel putin 1,5 litri apa.Multa sanatate.
gabriy
Postat pe 18 Ianuarie 2009 09:32

BUNA FETELOR VREAU SA VA SPUN CE AM INCERCAT EU IN ASEMENEA
SITUATII,EU AM FOLOSIT MULT COADA SORICELULUI,FACEAM O SOLUTIE MAI
CONCENTRATA O LASAM PUTIN SA SE LINISTEASCA FIINDCA POTI SA TE FRIGI APOI
INTR-UN LIGHEAN SI STATEAM LA ABURI SI IN FINAL MA ASEZAM IN EL.
COADA SORICELULI ESTE EXCELENTA SI ARF FI RECOMANDTA MACR O DATA PE
SAPTAMANA UN ASTFEL DE TRATAMENT.CEAIUL DE MERISOR ESTE UN ALT REMEDIU
EXCELENT PE CARE EU PERSONAL L-AM PROBAT. VA DORESC MULTA SANATATE!
simona3334
Postat pe 18 Ianuarie 2009 10:04
Eu pot sa va dau o reteta "babeasca" dar va garantez ca functioneaza... Bine, probabil ca e buna doar in prima faza, cand nu e nevoie de antibiotic...Deci:
Preparati 2l de ceai de musetel (ceva mai concentrat), lasati la infuzat vreo 10 min . Va bagati in pat si beti cei 2 l in 2 ore, stand in pat (e mult mai bine daca ati avea o perna electrica sau o sticla de apa fierbinte). Dupa prima ceasca luati si o aspirina (bayer ar fi mai bine da' nu neaparat). Se pare ca musetelul curata caile urinare. Sanatate !
moliliana
Postat pe 18 Ianuarie 2009 10:38
pai da, musetelul e dezinfectant, dar de o cantitatea asa de mare n-am auzit sa se bea niciodata intrucat poate distruge flora stomacala, asa am auzit eu !
si eu am facut forme foarte urate de cistita stiu despre ce vorbeste primul comentator, sa iei antibiotice si germenul sa fie rezistent ! eu ma duceam la institutul cantacuzino (bucuresti) si imi faceau acolo un autovaccin pe anticorpii mei. acest autovaccin se administreaza oral, am facut si injectabil. nu pot sa zic ca am scapat, dar cel putin la perioada respectiva cand faceam o criza la 2-3 luni, m-a ajutat.
in al doilea rand trebuie sa faci niste investigatii suplimentare sa vezi de unde vine germenul respectiv ! de obicei acesti germeni E.Coli, Enterobacter, vin din intestinul gros, asa ca daca ai probleme cu constipatia incearca sa rezolvi acest aspect.fa-ti un control sa vezi daca ai nisip sau pietre la rinichi.daca ai probleme genitale, infectii cu fungi, orice ar putea irita. poti sa consumi ceai de cozi de cirese chiar si 2 l/zi daca reusesti, scrie in prospect, ajuta in bolile aparatului urinar, chiar si ceai de galbenele, ceai din matase de porumb, cum a zis cineva mai sus, spalaturi cu ceai de coada soricelului, si alte tratamente pe baza de plante.
dupa care, poti gasi un homeopat care sa-ti prescrie un tratament. eu nu am scapat, dar macar am avut o perioada de 3 ani in care n-am facut nici o criza, iar in ultimul timp am facut cam una pe an ! dar eu nu fac ce am scris mai sus pt ca ma incapatanez sa nu-mi placa ceaiul ! insa cum simt ca am putina durere de burta, mai de sila, mai de frica, mai beau un ceai de cozi de cirese ! iti doresc succes si daca gasesti ceva sa ne anunti si pe noi !
royan
Postat pe 18 Ianuarie 2009 10:58
fetele eu acum 2 luni am facut prima data si nici nu stiam ce e...cert e ca era groaznic abia ieseam din baie si cand ajungeam in birou trebuia sa merg iar la baie....nu aveam farmacie in zona si mi-am adus aminte de ce mi-a spus mama mai de mult...bicarbonatul e baza...si am trimis pe cineva sa-mi ia bicarbonat...am dizolvat cam o lingura jumate in ligheanul cu apa calda si m-am asezat in el...va spun ca a fost o minune...era asa bine..nu mai aveam nimic..am stat pana s-a racit apa..si 3-4 ore nu am mai avut nimic...apoi a venit iubitul cu urinal acut(pastile) ceva pe baza de plante...seara am ajuns la spital unde mi-au dat urinex...nolicin(antibiotic)...si aulin pt durere...am facut o cura de 7 zile cu antibiotic...totul a fost ok...la 2 saptamani am aflat ca sunt insarcinata si am decis ca o sa tin sarcina...dupa o luna sangerari abundente dupa contactul sexual, dar care se oreau dupa 15 min...am ajuns la spital unde mi-au zis ca trebuie sa iau pastile ca sa pot pastra sarcina si ca nu ma sfatuiesc sa o tin pt ca nu am sanse sa pot duce sarcina la capat nici cu pastile si ca din cauza tratamentului pt cistita poate iesi cu malformatii...dupa o saptamana am facut intrerupere :( unde mi-au spus ca mai mult de o saptamana nu dura pana iesea singur si ca daca vreau sa pastrez urmatoarele sarcini trebuie sa fac 2 luni tratament inainte sa raman...asa ca nu e de gluma cu cistita...aveti grija de voi sa nu treceti prin ce am trecut si eu! a fost groaznic mai ales ca eu cu el ne doream f mult un copil...acum 6 luni nici nu pot sa ma gandesc la o sarcina...
alinamariacojocaru
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:45
Eu in acest moment ma confrunt cu aceasta problema.Mi s-a recomandat urmatorul tratament: OSPEXIN 1- 8 ore, ketonal 2 - zi, MECLON OVULE - 1 IN FIECARE SEARA TIMP DE 10 ZILE.Dupa primele dupa zile lucrurile au inceput sa decurga normal.Mie mi-a folosit acest tratament, insa nu toate organismele reactioneaza la fel.Cel mai bine e sa mergi la un specialist, asta e parerea mea!Multa sanatate tuturor!
dana_roman
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:49
Buna,acum 6 ani am avut probleme foarte mari timp de un an am facut infectii urinare in fiecare luna.Mi-au dat o gramada de medicamente si nu imi trecea cu nimic.De fiecare data luam antibiotic si dupa 2 saptamani infectia revenea. Am facut tratament homeopat 1 an si de atunci nu am mai avut probleme. De asemenea am baut mult ceai cam 3-4 litri pe zi , ceai de cozi de cirese , coada calului, matase de porumb. De asemnea a mai aparut de cativa ani Renostim de la Dacia Plant il gasesti la plafar, am auzit ca e foarte bun. Am o prietena care s-a tratat cu renostim, e 100% din plante , e un dezinfectant foarte puternic
dobri17
Postat pe 18 Ianuarie 2009 14:04
DA!E groaznik cistita,am avut de multe ori,m-am plans in stanga si-n dreapta,la analize nu mi-a iesit nimic,am inteles ca trat.cu antibiotic trebuie sa-l fak si partenerul,nu e usor.Am incercat ceva "babesc",va spun si voua,de atunci e mai bn,o lamaie intreaga taiata in doua,fiarta jum de h,apoi adaugati galbenele si musetel lasati la infuzie,bai cu aburi jum de h, apoi in pat la caldura.Succes!!!
babalica
Postat pe 18 Ianuarie 2009 14:55
si eu am avut probleme sapt tr si am baut zilnic cate 3 pahare mari de ceai de cozi d cirese si mi-a fost mult mai bn ..acum mi-a trecut...pe langa ceai am luat si ospen de 3 ori pe zi :)
cretzulina06
Postat pe 18 Ianuarie 2009 15:29
eu am folosit cura cu ienupar, adica in prima zi 4 boabe pe stomacul gol, a doua zi 5, se creste treptat pana se ajunge la 15 boabe si apoi se ia in sens invers. aceste boabe se mesteca pur si simplu, in perioada asta se beau cantitati mari de ceai diuretic, puteti folosi chiar si cura cu musetel recomandata de cineva tot aici, nu are cum face rau la stomac si intestine, dimpotriva, se produce o detoxifiere. caldura la picioare si in zona pelviana si sanatate. pt cistitele recidivante, e bine sa se foloseasca cura de doua-trei ori pe an. antibioticele administrate fara urocultura si antibiograma nu fac decat rau: distrug flora saprofita iar microbii pe care ii avem pot deveni rezistenti la acele medicamente. pt calmarea durerilor e bun un antiinflamator din scoarta de salcie alba, lecitina din soia si vitamina c cu bioflavonoide. sanatate !
camiflorea
Postat pe 18 Ianuarie 2009 16:20
De la: Andradra, la data 2009-01-18 17:16:24Mai fetelor,eu sunt mult mai mare ca voi..sunt mama...am fost si eu de varsta voastra...dar nush dak am avut cistita de 2 ori in toata viata mea...si atunci pt. o perioada f. scurta...pt. ca eu sunt genul de persona f. grijulie atat cu sine cat si cu cei din jur...vreau sa va spun un lucru...voi toate umblati si iarna cu "salele" goale"...cu un puloveras pe pielea goala si o geaca scurta..cu un decolteu "indraznet"..cu niste "firfirele" de incaltamine si sosetute cat mai scurte si mai subtiri pe piciorul gol...sub niste blugi ...vai de "mama lor"..adik..cat mai decoltati si mai subtiri....si va mai plangeti de cistita...pai cum naiba sa nu faceti cistita la tot pasul??dak va automutilati tot corpul iarna...in plin ger...expunandu-l la frig de o "cruzime" inimaginabila??!haaaa???dak voi nu aveti mila de corpul vostru cine vreti s-o faca??pe mamici nu vreti sa le ascultati...ca deh...voi stiti totul si nimik...imbracati-va corespunzator iarna...astfel incat intregul vostru corp sa nu mai sufere de frig..si nu va mai aparea nicio 'afurisita" de cistita! Degeaba faceti voi tot felul de tratamente naturiste...antibiotice..etc...dak nu va imbracati de iarna..adik..gros 'frate"...ce naiba??fiti mai "blande" cu propriul corp si "el" va va "multumi"...Sa fiti toate sanatoase si sa ma ascultati...by the way eu sunt mama de baieti..super..adulti...si sunt si "a teacher"...asa ca...fiti ascultatoare! va poopacesc pe toate! Aveti mare grija de sanatatea voastra,va rog!


Ce mama moderna! felicitari! imi place stilul deschis de a vorbi si ai dreptate, multe persoane se auto-mutileaza iarna, imbracandu-se cu niste jumatati de haine. cred ca sunt si haine dragute care acopera partile vitale (adica mai toate :D). iar hainele mai sumare merg purtate cand nu e ger afara sau daca stam numai in locuri incalzite. nici eu nu prea am avut de furca cu cistitele...nu imi aduc aminte sa fi avut vreodata...sau poate una slaba. multa bafta si sanatate!
ameliemelo
Postat pe 18 Ianuarie 2009 17:41
Andrada tu ai mare dreptate.
Am ~45 ani si nu stiu de aceasta boala decat din auzite, ca si denumire.
Aveam 25 ani la Revolutie, eram deja divortata, dupa toti anii aceia in care nu cunosteam CALDURA ci doar GERUL de afara si frigul de neimaginat din casa. Ferestrele nu erau cu geam izolator termopan ca in zilele noastre, acuma, la serviciu FRIG, acasa FRIG, la facultate FRIG, stateam sa asteptam un autobuz in zloata si crivat de la o jumatate de ora in sus si calatoream pe scara autobuzului ... Acasa spalam vasele uneori cu apa rece caci gazele de multe ori nu se aprindeau la aragaz si cu siguranta le clateam cu apa rece ... Dusul de dupa o relatie ...., in frig, daca mai aveai vre-un chef, apoi trebuia sa te speli LOCAL dupa ce incalzeai o canita de apa si dusul il faceai automat cu apa de clestar .... Ani de zile am avut anexite (raceli ale ovarelor).

Dar cistita NU. Asa ca stau si ma minunez: oare cum se capata aceasta raceala a vezicii urinare, caci asta inteleg ca este cistita ??????

Ani de zile, pana la 25 de ani, cand a venit revolutia si am scapat de regimul comunist, umblam cu picioarele (talpile) inghetate - iarna de iarna, insa CISTITA nu am avut

Atentie deci, mare atentie deci si la igiena.
Eu una, nu-mi asez funduletul decat pe propriul meu WC, in rest NICI UNDE !!!!!!!!

Iar despre relatiile sexuale multiple care se practica ''nowadays'', deh, ce sa mai spun?

Simply_i
Postat pe 18 Ianuarie 2009 17:47
Am avut cistita vreo 2 ani buni de zile,timp in care am incercat o multime de antibiotice.Si de cele mai multe ori nici macar nu iesea nici un microb in urina.Unii doctori chiar spuneau ca nu am cistita...Pana intr-o zi cand am fost la un doctor urolog care a spus ca infectia e localizata in nu stiu ce loc si de aia nu iese la analiza.Mi-a dat o doza mare de doxiciclina(aproape 1 luna de zile) i mi-a spus ca e posibil sa recidiveze pentru ca a fost o infectie veche...ceea ce s-a si intamplat,moment in care (aveam niste dureri groaznice),am mers la farmacie,am luat doxiciclina,dar si urovaxom.Doxiciclina am luat vreo cateva zile doar,dar trat cu urovaxom l-am urmat intocmai si de mai bine de un an n-am mai avut nici o problema.Cred ca este foarte bun urovaxomul.Si n-are nici reactii adverse,nu creeaza rezistenta a microbilor.Vi-l recomand din suflet si va doresc multa anatate!
riluri_healthy
Postat pe 18 Ianuarie 2009 17:52
Dar oare, de ce DOAR EU, din multitudinea de femei din Romania si din Bulgaria, si din Ungaria (!) si de mai stiu eu (?) de pe unde ... doar EU ma intreb si v-am mai intrebat :

folositi TAMPOANE (higienice) CU APLICATOR mai dragele mamei, mai ??????

stiti ca AR TREBUI SA EXISTE asa ceva, si ca au existat pentru o perioada de vre-o cativa ani numai, si in Romania

si erau chiar Tampax

CERETI FARMACISTELOR si SUPERMARCHETURILO SI HYPERMARKETurilor
TAMPOANE CU APLICATOR

Astfel NU va veti mai baga degetelele acolo unde NICI GAND n-ar trebui sa ajunga daramite degetelele ce le-ati folosit pentru a deschide si a inchide in urma voastra usa unui WC public, atunci cand aveti nevoie

Va asigur ca nu veti mai avea de a face cu nici un fel de infectii


Simply_i
Postat pe 18 Ianuarie 2009 18:36
Daca NOI cerem magazinelor produse HIGIENICE si din punct de vedere al utilizarii, poate ca acestea, MAGAZINELE, vor indrazni sa solicite si ele la randul lor marilor importatori si distribuitori precum

Procter & Gamble

sa IMPORTE aceste TAMPOANE CU APLICATOR in aceasta tara CIVILIZATA precum este Romania, si mai ales ce are FEMEI EDUCATE precum ROMANCELE

Simply_i
Postat pe 18 Ianuarie 2009 18:41
Mai sunteti si altele ca si mine care aveti nevoie de
TAMPOANE CU APLICATOR
???

(sau preferati infectiile urinare )







Simply_i
Postat pe 18 Ianuarie 2009 18:45
Si eu m-am luptat cu aceasta "problema"ani de zile si aproape ca nu imi vine sa cred ca de vreo 7 ani nu am mai avut aceasta suferinta.Ii spun suferinta pentru ca ani de zile m-a chinuit cumplit,din ce in ce mai rau,pentru ca antibioticile luate alandala ,fara recomandarea medicului,si tot mai des ,la un moment dat nu si-au mai facut niciun efect.Eram disperata,nu mai stiam ce sa fac,o prietena statuse mult prin spital si tot nu scapa de tot de aceasta cistita(dupa un timp revenea).Infectia s-a cronicizat,a inceput sa ma doara toata burta si astfel am ajuns la ginecolog.Tratamentul pe care mi l-a prescris medicul respectiv(un antibiotic-parca doxiciclina,ovule si inca un medicament pe care l-a luat si sotul meu,medicul respectiv explicandu-mi ca degeaba faceam eu tot felul de tratamente ,ma inbolnaveam din nou din cauza sotului.El nu avea nimic,era purtator sanatos al infectiei respective dar mediul meu fiind sensibil-ma imbolnaveam din nou.)la care am adaugat o cura puternica de negram +cistenal,asa cum mi-a recomandat medicul de familie,m-au facut ,dupa ani intregi de chin,sa ma vindec.De atunci,nu am mai facut niciodata cistita,chiar daca de multe ori este frig si la servici si acasa.(venim seara de la servici si eu si sotul si incalzim casa destul de tarziu).Deci,in concluzie,cred ca trebuie facute mai multe investigatii,atat la urologie cat si la ginecologie,de ambii parteneri,iar tratamentul luat cu multa seriozitate.Va doresc multa,multa sanatate!
adina_bogasiu
Postat pe 18 Ianuarie 2009 18:51
pentru cine isi da cu presupusul ! cistita nu este "raceala" este o infectie a tractului urinar ! daca voi nu ati avut si implicit nu ati citit despre, cum puteti sa va dati cu parerea despre cauzele ei ? eu sunt o persoana "rea de frig", nu stau niciodata fara sosete, cateodata nici chiar vara, asa ca exclus sa fac chestia asta de la frig, nu imi bag degetele in vagin si nu ma asez decat pe wc-ul meu, folosesc tampoane externe ! acuma o sa ziceti ca E.Coli ala care imi iese de obicei la urocultura e de la obsesia mea !
multe femei se lupta cu aceasta boala pt ca doctorul nu prea isi da interesul. medicul de familie imi facuse un fel de rutina: urocultura-antibiotice ! nu iau niciodata antibiotice, sau alte pastile "dupa ureche" multe dintre voi nici nu stiti ce contraindicatii are simpla aspirina ! unii pot sa o ia, altii nu !
tocmai d-aia caut cure alternative, ca ajunsesem sa iau antibiotice dintre cele mai tari ! din pacate nu m-a indreptat nimeni spre urolog.am ajuns pana la urma la un urolog in timpul unei crize, mi-a facut echo sa vada daca e vreo fisura la vezica, dar nu mi-a zis nimic din ceea ce ziceti unele dintre voi aici ! si ginecologului i-am spus ca fac cistita recidivanta si nu a zis nimic ! asa ca pana la urma tot singur ajungi sa te vindeci ! despre cantacuzino mi-a zis cineva care avusese si ea si cu autovaccinul respectiv s-a vindecat ! eu nu ! deci trebuie acordata mai multa atentie fiecarei persoane in parte si nu tratate lucrurile superficial ! cum zice cineva mai sus, ca pana la urma un urolog si-a dat seama de problema ei, dupa ani de zile ! pai ala a fost un om destept ! eu am avut doctor care imi zicea ca daca urocultura- in momentul in care a solicitat-o el si eu nu aveam nimic- este buna, fac pe sistem nervos, adica mi se pare ! pana nu stii cum e sa-ti dea lacrimile cand urinezi... normal ca e usor sa vorbesti !
royan
Postat pe 18 Ianuarie 2009 19:26
Salutari !

ma bucur ca mai sunt si oameni care nu vor antibiotice. Ar trebui sa scriem o carte pe tema asta si sa o dam tuturor sa o citeasca.

Infectiile urinare supara la ora actuala multi barbati si cu mult mai multe femei. Coada soricelului este buna, la fel si strugurii ursului. Trebuie avut in vedere ce a provocat infectia. Poate fi vorba de bacterii, poate fi vorba de fungi, poate fi vorba de un nisip care raneste "mucoasa " interna a tractului urinar si care intretine infectiile si inflamatia. In orice caz este bine sa actionam cu plante macar la inceput daca problema nu devine foarte grava. Acestea fiind spuse vreau sa adaug ceva despre terapia cu plante. Oameni buni! plantele pot sa trateze doar atunci cand sunt folosite in schema potrivita(asocierea a mai multe produse din plante) si in dozele potrivite fiecarui individ. Pentru a scapa de cistita, de fapt de orice alta boala, nu mai luati tratament pentru tractul urinar pentru ca este ca si cum ati scoate rinichii din corp si ati vrea ca organismul sa functioneze normal, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Trebuie actionat in directia refacerii echilibrului intregului organism. Si din fericire doar plantele pot face asta(din fericire pentru ca ne stau la indemana). Si atunci putem folosi sirop de Mangostana(exista un preparat combinat in proportii optime cu alte plante atat autohtone cat si exotice) pentru tot ce inseamna probleme urogenitale; exista un alt preparat pe baza de lucerna sau un altul cu pelin, nuc negru si seminte de gref.

E-Coli despre care vorbea cineva mai devreme este o prada usoara in fata acestor extracte. Este foarte importanta, ma repet, asocierea extractelor si dozele in care sunt folosite le pot face transforma in cei mai de seama paznici ai sanatatii noastre.

Pentru detalii puteti apela: danut_dr@yahoo.com
Plantvita
Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:05
De la: Simply_i, la data 2009-01-18 18:36:29Dar oare, de ce DOAR EU, din multitudinea de femei din Romania si din Bulgaria, si din Ungaria (!) si de mai stiu eu (?) de pe unde ... doar EU ma intreb si v-am mai intrebat :

folositi TAMPOANE (higienice) CU APLICATOR mai dragele mamei, mai ??????

stiti ca AR TREBUI SA EXISTE asa ceva, si ca au existat pentru o perioada de vre-o cativa ani numai, si in Romania

si erau chiar Tampax

CERETI FARMACISTELOR si SUPERMARCHETURILO SI HYPERMARKETurilor
TAMPOANE CU APLICATOR

Astfel NU va veti mai baga degetelele acolo unde NICI GAND n-ar trebui sa ajunga daramite degetelele ce le-ati folosit pentru a deschide si a inchide in urma voastra usa unui WC public, atunci cand aveti nevoie

Va asigur ca nu veti mai avea de a face cu nici un fel de infectii




TAMPAX exista si acuma si Doamne ce ma bucur de ele pt ca sunt singurele pe care le suport.

Apropo de cistita.... ce fel de boala e asta??? ca tot n-am inteles din discutiile astea .... raceala vezicii urinare???? cum vine aia???

pupici
diana_princessa
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:11
buna fetelor eu am cistita de foarte multi ani de zile din cauza faptului ca nu a fost tratata la timp.eram un pic mai mica cand s-a intamplat asta.si dinvina parintilor ca nu m-au dus la medic m-am procopsit cu ea mereu.si dupa cate am auzit ca e posibil sa raman cu ea toata viata.si din cauza asta e bine sava tratati la timp.dak cineva are sa-mi dea vreun sfat astept raspuns.eu de exemplu in mumentulde fata beau suplimente alimentre pe baza de fructe(in englezase numeste cranberry)si sunt pt prevenire.eu deocamdata ma simt f bine.cum am mai spus astept raspuns sau vreun sfat util
alinsicris
Postat pe 19 Ianuarie 2009 21:00
Buna! Am aceiasi problema... E-Coli de care nu reusesc sa scap. Am ajuns la disperare, pentru ca antibioticele nu sunt decat o "solutie" de moment, apoi recidiveaza! Crizele de durere si arsuri le am la 2 saptamani.
Detin un dosar intreg de analize, tratamente etc., de la ginecolog, urolog pana la specialist microbilog de la sp. Fundeni.
Va rog sa imi recomandati homeopatul la care ati apelat.
Multumesc frumos!
egu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 21:57
http://www.informatiamedicala.ro/cabinete-medicale-Bucuresti/Dr-Ella-Bradin---Cabinet-Homeopatie-181.html
eu am fost la tipa asta, pt alte probleme, nu am respectat tratamentul care mi l-a dat e de treaba ! cabinetul era pe la spitalul colentina la sectia dermatologie, undeva jos la subsol ! tratamentele nu mi s-a parut ca ar costa mult, am platit 40lei pt o punga de.. chestii acum..un an parca! te duci cu dosarul ca trebuie sa vada si ea ce ai facut si discuti ! vad ca pe pagina mai e un tip care are un super articol despre infectiile urinare, daca e forum poti discuta si cu el !
daca dai un search pe google dupa -cabinete homeopatie- o sa-ti apara mai multe, nu trebuie sa te duci unde ti-am zis eu ci unde iti convine tie. este si fundatia de homeopatie similium, costa cam multicel mi s-a parut! succes si daca reusesti sa faci ceva poate imi zici si mie ! imi pare rau ca te simti rau in continuu !
royan
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:09
buna,am 55 ani si am facut cistita de la virsta de 21-22 ani,
am luat antibiotice mereu dupa prescriptii8le medicilor si am ajuns
sa fac cistita lunar si chiar de 2 ori pe luna.
am baut la ceaiuri de :cozi de cirese,matase de porumb,coada soricelului,coada calului,macese,musetel ..etc pina intr-o zi in anul 2001 cind m-am prezentat la o clinica de urologie CLUJEANA din cluj ,deoarece nu mai suporta organismul ANTIBIOTICE -DR COMAN care mi-a facut ecograf spunindu-mi imediat ce am,m-au supus cistoscopului unde au vazut clar ca am facut :CISTITA RECIDIVANTA LEUCOPLAZICA :
MI-AU PUS IN TIMPUL CONTROLULUI CU CISTOSCOPUL NITRAT DE ARGINT CARE MI-A LUAT DUREREA PE LOC;am primit antibiotice EUCIPRIN si DRIPTANE pt scapare de urina.
5 ani nu am mai facut cistita,dar iar s-a repetat am facut tratament local la vezica (sonde ) cu : NITRAT DE ARGINT,ALBASTRU DE METIL,ACID BORIC ,m-am simtit mai bine,dar am ramas sensibila cu vezica pina intr-o zi cind am citit in ASUL VERDE despre tratamentul cistitei cu TINCTURA DE IENUPAR .RECOMAND FIECAREI FEMEI CARE face CISTITE DESE ;o sa va reveniti cum nici nu visati !
miclausamaria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:11
De la: dana_roman74, la data 2009-01-18 13:49:05Eu in acest moment ma confrunt cu aceasta problema.Mi s-a recomandat urmatorul tratament: OSPEXIN 1- 8 ore, ketonal 2 - zi, MECLON OVULE - 1 IN FIECARE SEARA TIMP DE 10 ZILE.Dupa primele dupa zile lucrurile au inceput sa decurga normal.Mie mi-a folosit acest tratament, insa nu toate organismele reactioneaza la fel.Cel mai bine e sa mergi la un specialist, asta e parerea mea!Multa sanatate tuturor!
amal2duman
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:50
Eu sunt de acord cu tot ce am citit pina acum despre tratamentul cistitei.
As mai aminti insa o veche practica(de pe vremea bunicii) prin care se poate trata "raceala" asta fara antibiotic:

este vorba despre infuzia cu apa si sare!
se pune la fiert apa cu sare grunjoasa intr-un vas.
se rastoarna apoi intr-un lighean de marime potrivita.
in pozitia stind in picioare,cu ligheanul la mijloc ne acoperim din cap pina in picioare cu un cearceaf sau paturica astfel incit sa putem realiza o infuzie generala a intregului corp.
se sta asa pina se raceste aburul..
apoi ne uscam repede si ne bagam in pat stind acoperite.
din nefericire aceasta boala necesita caldura deci trebuie repaos la pat imediat dupa infuzia aceasta.
cam 3 zile la rind trebuie facuta aceasta infuzie si repaos la pat neaparat chiar daca treburile casei dau navala peste voi.
altfel nu va trece si recidiveaza si antibioticele nu mai dau rezultate.

cu drag eu va urez sa aveti grija de voi!
amal2duman
Postat pe 22 Ianuarie 2009 22:03
De la: diana_princessa, la data 2009-01-19 19:11:10
De la: Simply_i, la data 2009-01-18 18:36:29Dar oare, de ce DOAR EU, din multitudinea de femei din Romania si din Bulgaria, si din Ungaria (!) si de mai stiu eu (?) de pe unde ... doar EU ma intreb si v-am mai intrebat :

folositi TAMPOANE (higienice) CU APLICATOR mai dragele mamei, mai ??????

stiti ca AR TREBUI SA EXISTE asa ceva, si ca au existat pentru o perioada de vre-o cativa ani numai, si in Romania

si erau chiar Tampax

CERETI FARMACISTELOR si SUPERMARCHETURILO SI HYPERMARKETurilor
TAMPOANE CU APLICATOR

Astfel NU va veti mai baga degetelele acolo unde NICI GAND n-ar trebui sa ajunga daramite degetelele ce le-ati folosit pentru a deschide si a inchide in urma voastra usa unui WC public, atunci cand aveti nevoie

Va asigur ca nu veti mai avea de a face cu nici un fel de infectii




TAMPAX exista si acuma si Doamne ce ma bucur de ele pt ca sunt singurele pe care le suport.

Apropo de cistita.... ce fel de boala e asta??? ca tot n-am inteles din discutiile astea .... raceala vezicii urinare???? cum vine aia???

pupici


NU este o ''raceala''. Am GRESIT!
Poate avea mai multe motive aceasta infectie urinara, CISTITA, dar NICI DECUM nu este pe SISTEM NERVOS - asta NU!

E-Coli il faceti, cred, si daca aveti contact anal si apoi ... si MAI ALES DACA atunci cand va stergeti, dupa urinare, NU AVETI GRIJA SA RESPECTATI TOTDEAUNA DIRECTIA de stergere DINSPRE FATAT INSPRE SPATE si NICIODATA INVERS

UNDE ati gasit TAMPAX? Este incredibil, dupa atatia ani ... NU mai speram

Simply_i
Postat pe 5 Februarie 2009 23:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog sa-mi dati un sfat! 13 De la: kudika226898 10 August 2010 19:06
IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE 2 De la: Simply_i 23 Ianuarie 2010 12:44
lentile de contact 11 De la: christin3 1 Decembrie 2009 18:20
recidiva dupa tiroidectomie totala 18 De la: Shhh 18 Decembrie 2016 08:31
Retinopatie diabetica 1 De la: LucianR 27 Aprilie 2010 08:40