ajutatima

Subiect nou
Alege alt forum  
kudika091943 Avatarul lui kudika091943

2 mesaje

buna as vrea si eu sa stiu ce tratament bun sa iau sa slabesc......si pt burta ca imi atarna burat de la nastere
Raporteaza abuz de limbaj
camiflorea Avatarul lui camiflorea

869 mesaje
Oras: focsani

De la: healthy014079, la data 2010-03-17 16:20:36buna as vrea si eu sa stiu ce tratament bun sa iau sa slabesc......si pt burta ca imi atarna burat de la nastere

stiu pe cineva care a slabit 7 kg intr-o luna cu slim formula, miscare si dieta.
Fosta membra Kudika.ro
sport mult si alimentatie echilibrata..eu nu ma incred in medicamente,succes
camiflorea Avatarul lui camiflorea

869 mesaje
Oras: focsani

De la: issa20, la data 2010-03-29 21:36:47sport mult si alimentatie echilibrata..eu nu ma incred in medicamente,succes

dar cine-a pomenit de medicamente?
iulyana30 Avatarul lui iulyana30

8 mesaje

incerca eximia.eu am o prietena foarte buna care a facut un tratament de slabire intensiva la chic salon si este foarte incantata.cred si eu...a dat jos 12 kilograme.arata cu totul diferita.nu mai are nici celulita si nici vergeturi ca aparatul asta actioneaza si in scaderea kilogramelor , reduce celulita si vergeturile in acelasi timp.nu stiu este foarte bun si fetele de acolo de la salon sunt foarte atente si isi fac treaba in cel mai profesionist mod
adika_healthy Avatarul lui adika_healthy

88 mesaje

uite, iti faci masaj cu asa ceva:
http://www.sheabynature.co.uk/index.php?cPath=86
este natural si mult mai ieftin, au si un magazin online.
Succes!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului