Cum se folosesc cremele de bronzat

Subiect nou
Alege alt forum  
ghita_oana_andreea Avatarul lui ghita_oana_andreea

6 mesaje
Oras: bucuresti

Comertul cu cosmetice e napadit vara asta de cremele de bronzat. Create de firme celebre, ele au dezavantajul ca lasa urme si dungi galben-portocalii daca nu sunt utilizate cum trebuie. Pacat, pentru ca bronzul pe care il imprima in piele e cat se poate de frumos si de natural, scutindu-ne in plus de expunerea prelungita si periculoasa la soare.
Daca utilizati un bronzant sub forma de spuma: nu-l aplicati niciodata direct cu palma. Scuturati bine spray-ul, emiteti un jet pe o farfurioara si intindeti produsul cu o manusa uzata din flanela sau bumbac. (Se spala dupa folosire.) Pielea palmelor se pateaza usor si devine portocalie.
Nu aplicati niciodata la intamplare laptele, crema sau spray-ul bronzant. Intindeti-le la inceput in dungi verticale, apoi orizontale. Egalizati produsul, apoi - mai ales daca il aplicati pe obraz -, dupa un sfert de ora, spalati-va si clatiti-va cu multa apa. Surplusul de colorant dispare, nu mai intra in pori si totul pare mai natural.
Pentru expresie: folositi un creion dermatograf de culoare alba, cu care trasati o dunga pe marginea pleoapei de jos (nu sub gene!). Le confera ochilor stralucire.
Sincera sa fiu nu am folosit creme de bronzat..daca ati stii cat de periculoase sunt.....in medie cu expunerea la solar cam la fel.....mai bine te expui la soare!!!!! poop
Raporteaza abuz de limbaj
lilith1 Avatarul lui lilith1

13 mesaje
Oras: brasov

Wow. Chiar nu stiam ca sunt periculoase.
Eu folosesc vara cateodata,,,
Da de ce sunt asa... foarte periculoase?
www.pcmhz.com
corny_lazy Avatarul lui corny_lazy

3 mesaje
Oras: bucuresti

cremele de bronzat sunt bune si atat...cel mai bun si mai frumos bronz se obtine prin folosirea uleiului de masline, confera un bronz uniform superb,...dar la urma urmei fiecare face cum stie:))))
alebarim_lazy Avatarul lui alebarim_lazy

4 mesaje
Oras: iasi

Mda...si eu folosesc uleiul de masline si chiar e super tare...si e chiar super si pt par....mai bun decat orice tratament din comert..
Niciodata sa nu spui NICIODATA!!.
Fosta membra Kudika.ro
cremele de bronzat ...nush cat de bune sau cat de rele sunt da nu cred ca arata mai bn decat bronzul natural...si oricum nu pot avea aceleasi benefii ca soarele ...vitamina E. sincer eu am folosit....dar nu creme autobronzante ci lotiune de corp hidratanta care nuanteaza pe parcurs ...la mn a fost ok.nu am avut pete sau ceva de genu. numai ca tre sa iti exfoliezi pielea macar o data pe saptamana. apropo de uleiul de masline...chiar iti face un bronz misto ?? eu am vrut sa folosesc vara asta da nush ce m-a oprit ...am auzit ca are multe beneficii.asa e ?
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Eu ador uleiul Tropic Superbronzant, este cel mai bun, il folosesc inca din primele zile, dar daca aveti pielea prea alba nu va sfatuiesc, incercati intai o crema cu factor de protectie.
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Cat despre autobronzante, il folosesc pe cel de la Dove, insa aveti grija sa il aplicati uniform, pentru a nu va trezi a doua zi cu pete.
fluffygoldenlee Avatarul lui fluffygoldenlee

1 mesaj

da-mi mai multe detalii, te rog.
cum folosesti uleiul de masline?
kudika340760 Avatarul lui kudika340760

1 mesaj

De unde l-ai luat?Am vazut cum bronzeaza si vreau sa-mi iau si eu,dar nu stiu de unde...
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului