Vizitati Judetul Valcea

Subiect nou
Alege alt forum  
Roxana_C20 Avatarul lui Roxana_C20

11 mesaje

Vizitati Judetul Valcea,aveti ce vedea !
danyb07 Avatarul lui danyb07

4 mesaje
Oras: tg mures

Cozia, Calimanesti, Caciulata, Manastirea Bistrita, Manastirea Dintr-un Lemn... frumos, frumos
mihahao Avatarul lui mihahao

18 mesaje
Oras: bucuresti

superba zona
Am fost in concediu. In 3 zile am fost la voineasa (cu urcare spre Vidra), calimanesti,defileul Oltului (n-am cuvinte), manastirea Bistrita, am urcat la Arnota,pestera Muierilor, Polovragi, Govora
Asa ca sunt de acord cu tine
Raporteaza abuz de limbaj
whitewizzard Avatarul lui whitewizzard

74 mesaje

foarte frumoasa zona.
cel mai frumos e sa faci trasee cu pauze de relaxare pe la strandurile cu apa termala :)
Varful Cozia, Stanisoara si cateva manastiri atat am facut din pacate pe acolo dar cu siguranta o sa revin
http://de-weekend.com
dr2000_lazy Avatarul lui dr2000_lazy

5 mesaje
Oras: braila

Dar Patrunsa mai este? Pahomie!
Foarte frumos.
Non multa sed multum
liviul Avatarul lui liviul

4 mesaje

Gabi_condo Avatarul lui Gabi_condo

2 mesaje
Oras: ramnicu valcea

Este un judet extraordinar de frumos,cu locuri si oameni minunati.Tare mult as vrea sa merg din nou sa-l vad.De Rm.Valcea ce parere aveti?Pe zi ce trece este mai frumos si mai mare.
cristina_lazy Avatarul lui cristina_lazy

2 mesaje

de la Cristina
Multumesc pt cuvintele frumoase! Sunt vilceanca.Rimnicu este un oras minunatcu oameni deosebiti.Pacat ca cei de aici nu sunt manageri buni in turism, ca obiectve turistice intrecem Valea Prahovei.Prahovenii au avantajul ca sunt mai aproape de Bucuresti si este o zona mult mai vizitata si se fac afaceri bune din turism. Pacat ca nu stiu cum sa atasez niste fotografii.Avantajul meu este ca pot vizita un alt loc in fiecare weekend si cu bani putini.
cristina
tury65 Avatarul lui tury65

90 mesaje

ar trebui sa va bucurati ca Bucurestiul e mai departe, vreti polueze si zona asta superba!!!!mai rarut ca-i mai sanatos!!!!!!!! si mie imi place zona f. mult!
whitewizzard Avatarul lui whitewizzard

74 mesaje

dap vizitati jud valcea .. chiar merita

va prezint un scurt weekend calimanesti, stanisoara, vf cozia

http://de-weekend.blogspot.com/2009/07/calimanesti-manastirea-stanisoara-vf.html
http://de-weekend.com
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului