Totul a început încă de la plecare, când,am constatat că pentru acestă destinație pleacă patru autocare pentru care sunt doar doi însoțitori (menționez că în ofertă era vorba despre un ghid nu de însoțitor și cu atât mai puțin unul la două autocare).
După un drum istovitor, ajungem la Canakkale, unde aveam prima oprire. Aici surpriză, a mai apărut un hotel la care spre ghinionul nostru am fost cazași. Spun ghinion pentru că noi plătisem pentru un hotel de trei stele iar acesta avea două iar condițiile au fost lamentabile. După ce ne-am târât bagajele până la hotel pt. că strada era prea îngustă ți nu încăpea autocarul, am găsit niște camere cu un miros greu și un zgomot care nu ne-a lăsat să dormim toată noaptea.A doua zi aventura a început atunci când cu bagajele după noi am mers după autocar care a întârziat mai bine de o oră, timp în care noi am înghețat prin oraș.Și pentru că un lucru care începe prost se continuă și mai prost, în drumul spre Kusadasi, însoțitoarea de grup află că are un deces în familie și este nevoită să se întoarcă în țară.Să nu credeți că agenția s-a sinchisit să trimită un înlocuitor, așa cum cred că era normal și de bun simț, pentru că noi plătisem aceste servicii. Nu, a rămas celălalt însoțitor responsabil pe patru autocare și nu a făcut față sub nici o formă. alega de la un autocar la altul, deși avea o vârstă săracul, uita ce a spus, a fost un coșmar din acest punct de vedere.
Ajunși la destinație, am fost cazați, de data aceasta fără probleme. În pachetul achiziționat era inclusă și masa de revelion, cu meniul specificat.Noroc că nu suntem niște gurmanzi prea mari pentru că meniul afost mai sărac decât mâncam la cină la același restaurant. Am plătit de asemenea și o excursie la Efes, dar pentru că nu aveam ghid , agenția turcă parteneră ne-a pus la dispoziție un ghid vorbitor de engleză (cu puternic accent turcesc), așa că dacă nu știai engleză te-ai dus degeaba că nu înțelegeai nimic.
Întorși în țară am sesizat agenția și am solicitat daune pentru nerespectarea unor articole din contract. Dar cum ei au întotdeauna dreptate, am primit un răspuns mai mult decât echivoc în care iși cereau scuze pentru neplăcerile create, dar considerau că au respectat termenii contractuali. Pentru a repara oarecum lucrurile îmi ofereau o reducere (nu se știe cât) la un viitor pachet achiziționat de la ei. Nu de reducere aveam eu nevoie ci reparație morală prin de a recunoaște că nu și-au respectat oferta postată pe site și atașată la contract.

eu nu am beneficiat de nici un fel de reducere din partea Europei Travel, desi, in urma accidentului si a tepei trase de "Geroma", cea cu asigurarile,colaboratoare cu aceasta firma de turism...mi-a fost promisa.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro