REVELION BULGARIA
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 00:41
Ne poate scrie cineva ceva despre acest subiect?
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 09:11
Am fost anul trecut la Nisipurile de aur, la 4 stele- totul a fost la superlativ!
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 09:55
Skolko leva?
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 22:27
Ne poate spune amanunte "Aurasul"? De ce a meritat?
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 10:45
buna,
vreu si eu mai multe detalii legate de revelionul la bulgari.
din cate am citit si vb cu prietenii toti mi-au spus k mai bn se petrece la noi in tara.
vreu si eu mai multe detalii legate de revelionul la bulgari.
din cate am citit si vb cu prietenii toti mi-au spus k mai bn se petrece la noi in tara.
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 16:35
Cand spun ca "a meritat", ma refer la urmatoarele: mancarea a fost din belsug si de calitate,in hotel a fost foarte curat, caldura. De asemenea, Revelionul a fost foarte bine organizat(mancare, program). In fiecare seara, in lobby era program, atat pntru adulti, cat si pentru copii.In ceea ce priveste mancarea, trebuia sa fii atent...sa nu te ingrasi! Oricum, nu puteai manca din toate...
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 20:27
Salutare! Puteti merge si in alte locuri decat la mare in Bulgaria. Si ei au munti foarte frumosi si printre cele mai frumoase locatii este orasul Bansko. Oferte sunt f multe la diverse agentii, eu gasisem pt anul acesta de revelion 200 eur/pers, 4 zile (3 nopti) demi-pensiune plus masa de revelion. Este f frumos, merita sa incercati.
Acesta este siteul oficial al orasului:
http://www.bulgariaski.com/bansko/index.shtml
;)
Acesta este siteul oficial al orasului:
http://www.bulgariaski.com/bansko/index.shtml
;)
Cristiana
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 18:42
multumesc pt. amanuntele de la "auras", cat despre muntii la bulgari si eu recomand site-ul bulgariaski.com, unde o sa gasiti mai multe despre statiunile lor montane Bansko, Borovets, Pamporovo, cam astea sunt cele mai mari.Veti gasi tot ce doriti sa stiti, oferte pt cazare la prima mana ( fara adaos de la agentiile din Romania )
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului