REVELION BULGARIA

Subiect nou
Alege alt forum  
120856 Avatarul lui 120856

106 mesaje
Oras: bucuresti

Ne poate scrie cineva ceva despre acest subiect?
Raporteaza abuz de limbaj
kudika184991 Avatarul lui kudika184991

2 mesaje
Oras: buzau

Am fost anul trecut la Nisipurile de aur, la 4 stele- totul a fost la superlativ!
gionson Avatarul lui gionson

10 mesaje

Skolko leva?

106 mesaje

Ne poate spune amanunte "Aurasul"? De ce a meritat?
eos_symbol Avatarul lui eos_symbol

1 mesaj

buna,
vreu si eu mai multe detalii legate de revelionul la bulgari.
din cate am citit si vb cu prietenii toti mi-au spus k mai bn se petrece la noi in tara.
kudika184991 Avatarul lui kudika184991

2 mesaje
Oras: buzau

Cand spun ca "a meritat", ma refer la urmatoarele: mancarea a fost din belsug si de calitate,in hotel a fost foarte curat, caldura. De asemenea, Revelionul a fost foarte bine organizat(mancare, program). In fiecare seara, in lobby era program, atat pntru adulti, cat si pentru copii.In ceea ce priveste mancarea, trebuia sa fii atent...sa nu te ingrasi! Oricum, nu puteai manca din toate...
cmiu Avatarul lui cmiu

12 mesaje

Salutare! Puteti merge si in alte locuri decat la mare in Bulgaria. Si ei au munti foarte frumosi si printre cele mai frumoase locatii este orasul Bansko. Oferte sunt f multe la diverse agentii, eu gasisem pt anul acesta de revelion 200 eur/pers, 4 zile (3 nopti) demi-pensiune plus masa de revelion. Este f frumos, merita sa incercati.
Acesta este siteul oficial al orasului:
http://www.bulgariaski.com/bansko/index.shtml

;)
Cristiana

106 mesaje

multumesc pt. amanuntele de la "auras", cat despre muntii la bulgari si eu recomand site-ul bulgariaski.com, unde o sa gasiti mai multe despre statiunile lor montane Bansko, Borovets, Pamporovo, cam astea sunt cele mai mari.Veti gasi tot ce doriti sa stiti, oferte pt cazare la prima mana ( fara adaos de la agentiile din Romania )
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului