Mai mult timp liber pentru mine!

Subiect nou
Alege alt forum  
addah Avatarul lui addah

38 mesaje

Cum pot obtine mai mult timp liber? E simplu! Petrec cat mai mult timp pentru mine, facand ceea ce imi place. Am renuntat la rutina casa-servici-casa, weekend=curatenie generala. Am incheiat un abonament cu o firma de curatenie, lucru care mi-a salvat aprecierea de sine, m-a reinventat ca femeie/sotie, mi-a redat spatiul propriu de care aveam nevoie sa ma simt implinita!
Incearca si tu! Iti recomand Alpe Clean, preturi accesibile, servicii de calitate!
Raporteaza abuz de limbaj
caiustravel Avatarul lui caiustravel

36 mesaje

Pai in primul rind nu are rost sa pierzi timp dupa program de pomana.Banii, lucruile le poti pirde si redobindi insa clipele alaturi de cei dragi , nu le poti recupera niciodata.In alta ordine de idei statul dupa program e ca si un cont la banca .daca ai un salar mare , foarte mare , si ti se platesc orele in concordanta 1-2 ani merita insa nu mai mult.La un salar mic si dobinda e pe masura , atunci cind ea exista.Insa eu va propun o alegere inteligenta, o vacanta in Tenerife cu hotelul gratis 7 zile! Eu am fost , priviti pozele, anul acesta in octombrie merg dinou.Prietenii mei au fost, va astept pe www.caius.ro pentru mai multe detalii.Nu glumesc! caius.ro
Raporteaza abuz de limbaj