|
sotto 20 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 16:15
Raporteaza abuz de limbaj
am auzit varianta aceasta, o rochita "mai de zi", eventual rochita de mireasa scurta pt cununia civila si... la restaurant sa se schimbe intr-una de gala! ma rog.... dupa parerea mea rochia de mireasa e doar una, dar parca... nici cu doua n-ar fi rau... bani sa ai |
|
|
|
|
caurea_grace 190 mesaje Membru din: 12/03/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 12:26
personal cred ca poti gasi intr-o singura rokie tt ce=ti doresti de la rokia ta de mireasa... 2 rokii? bani cheltuiti fara rost, timp irosit si as merge kiar att de departe incat sa spun ca ceva nu e in regula cu personalitatea... |
|
angik_grace 71 mesaje Membru din: 7/10/2008 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 18:20
mi-ar place si mie dar totusi nu cred ca merge...eu stiu
|
|
fantome 964 mesaje Membru din: 17/07/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 08:52
- visul lui Florin de a ma vedea imbracata in mireasa - visul parintilor mei de a-si duce copilul catre altar in rochie alba - faptul ca nu ma puteam hotara pe cine sa nu invit in cazul unei cununii restranse - etc Cand ne-am apucat de organizat (doar noi 2, fara a accepta nici o implicare din partea celor din jur) am facut si concesii: nu am acceptat nici in rupul capului sa dau mii de euro pentru o rochie pe care o porti cateva ore. Viata noastra, relatia noastra nu se reduce doar la ziua nuntii. Decat sa dau 1-2.000 de euro pe o rochie, mai bine plec impreuna cu iubitul meu la Paris pentru 3 zile. Pentru mine, 2 rochii de mireasa inseamna risipa, inseamna a pune pret pe cum arati si pe lucruri materiale mai mult decat pe ceea ce reprezinta momentul nuntii. Daca asta vreti si va permiteti, dati-i bice, dar nu uitati ce simbolizeaza intreaga zi. |
|
2414 mesaje Membru din: 12/08/2009 |
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:13
pai eu o sa am trei...una scuta pentru cununia civila (da o sa fie tot de mireasa)si ink 2 pentru seara:)))))))))))))
|
|
anka_hanneman 52 mesaje Membru din: 30/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 03:09
din cate stiu rochia de mireasa e unica si toate ne dorim sa o purtam o singura data ( asta insemnand evident ca mariajul e o reusita )
|
|
2414 mesaje Membru din: 12/08/2009 |
De la: k3ntutza, la data 2008-11-05 21:13:15pai eu o sa am trei...una scuta pentru cununia civila (da o sa fie tot de mireasa)si ink 2 pentru seara:))))))))))))) ma mai gandesc....nu-s hotarata....
|
|
simona_grace 39 mesaje Membru din: 31/10/2007 Oras: Bacau |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 16:34
De la: sotoo, la data 2008-10-30 16:15:08am auzit varianta aceasta, o rochita "mai de zi", eventual rochita de mireasa scurta pt cununia civila si... la restaurant sa se schimbe intr-una de gala! ma rog.... dupa parerea mea rochia de mireasa e doar una, dar parca... nici cu doua n-ar fi rau... bani sa ai Poti purta cate rochii de mireasa vrei, desigur, atat timp cat te tine si buzunarul, mi se pare o idee super
|
|
|
|
|
lacramioara_suzana 2 mesaje Membru din: 26/11/2007 Oras: Timisoara |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 09:04
Si intr-adevar nu mi-a adus noroc. La nunta au iesit ceva discutii, cum ies la orice nunta si asta a dus la declinul casatoriei. Oricum orice rau duce spre bine. La 3 ani de la divort m-am recasatorit cu un om deosebit care ma alinta si nu stie ca sa-mi mai faca. Avem deja 4 ani de casatorie si un baietel de 2 anisori. Asa fetelor ca optati pentru o singura rochie de mireasa, caci totusi in superstitii exista un sambure de adevar. |
|
anka_hanneman 52 mesaje Membru din: 30/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 15:10
eu nu cred in superstitii...insa o prietena mi-a spus : "si daca ramai cu un gand ca totusi e adevarat ?" si avea dreptate asa ca am tinut cont de ele
|
|
bastiuta 324 mesaje Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 15:19
De la: lacramioara_suzana, la data 2008-11-13 09:04:38Si eu am avut 2 rochii de mireasa: una pentru casatoria civila si una pentru cununia religioasa. In general, cui ii spuneam ca am 2 rochii ma avertizau ca n-o sa-mi mearga bine in casnicie, dar eu nu-i bagam in seama. Raspunsul meu era: SUPERSTITII spuse de babe. Nu rezist si trebuie sa te contrazic! Tu chiar crezi k mariajul vostru nu a mers din cauza rochiilor??? Tu zici k discutiile de dupa nunta au declinat casatoria? Hai sa fim serioase, nu cred k astea chiar sunt motive de divort. Au fost si dupa nunta mea un milion de discutii si pb au aparut cu carul (desi am avut o singura rochie), dar nu am lasat tampeniile astea si barfele dintre rude si nepasarea unora k sa nu zic nesimtire sa ne afecteze noua relatia. Eu raman la parerea mea ca relatiile nu merg din cauza celor doi care compun cuplul respectiv ( fie nu comunica, fie au gresit in alegera partenerului, fie sentim lor nu-s destul de puternice, fie pur si simplu nu sunt facuti unul pt altul ) si in nici un caz din cauza unor obiecte care nu au nici o putere ( rochii, coliere, sandale, flori, colaci etc). Astea sunt DOAR NISTE OBIECTE PE CARE NOI LE FOLOSIM de decor, dar NU AU NICI O PUTERE IN A INFLUENTA CASNICIA NOASTRA. Daca ziceai k mama, cumnata, soacra etc s-a bagat as fi inteles si-ti dadeam dreptate, dar ca ai divortat din cauza unei rochii............ |
|
iulik_flore 1617 mesaje Membru din: 9/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:28
De la: alina_hahuie, la data 2009-01-10 15:19:23De la: lacramioara_suzana, la data 2008-11-13 09:04:38Si eu am avut 2 rochii de mireasa: una pentru casatoria civila si una pentru cununia religioasa. In general, cui ii spuneam ca am 2 rochii ma avertizau ca n-o sa-mi mearga bine in casnicie, dar eu nu-i bagam in seama. Raspunsul meu era: SUPERSTITII spuse de babe. fetelor uitati aici ceva interesant cum sa iti alegi rochia in functie de fizionomie, este si un articol si galerie http://www.flu.ro/galerie/277/Rochiademireasaideala.html |
|
lady_me 126 mesaje Membru din: 5/03/2009 Oras: Tulcea |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 13:52
si eu mi-am luat inca o rochie pentru nunta. pentru ca la noi, la legat, dimineata, mireasa se schimba. ce sa mai zic..o rochie superba.. din matase naturala..cu imprimeu de piele de leopard..pur si simplu imi plac rochiile in genul asta. insa..n-am mai avut timp sa ma schimb..sau..nu mai stiu..am si uitat. si am ramas in rochia mea de mireasa..k am zis k si asa o port numai o data..
Drumul spre mai bine trece prin foarte prost si se infunda acolo...
|
|
Alexuta_grace 46 mesaje Membru din: 11/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:58
Daca o sa gasesti rochita ta ideala (sau o sa iti faci singura modelul, asa cum am facut eu) o sa te indragostesti de ea si nu o sa mai vrei alta. |
|
cj25har 378 mesaje Membru din: 3/06/2010 Oras: Cluj |
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 03:44
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 poze si alte servicii pt nunti puteti gasi pe www.nuntacluj.page.tl |
|
|
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata! |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro