Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Vestimentatie »

La probat rochia de mireasa

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

amalia79_healthy
    69 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:39 Raporteaza abuz de limbaj

am umblat prin magazine entuziasmata si cu sufletul la gura sa gasesc rochia visurilor mele, am cautat pe internet, pana la urma am gasit DOUA MODELE! CE MA FAC? am intrebat si prietenele si ele tot... in dilema sunt! Am probat modelele, imi vin bestial... ar trebui sa existe un scriteriu care sa faca diferenta, pretul e aproximativ la fel...
    Alexuta_grace
    46 mesaje
    Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 09:45 Raporteaza abuz de limbaj

Pai, in care te simti mai confortabil? O sa conteze asta pe la 2 noaptea.
    laura02maria
    329 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 19 August 2009, ora 07:37 Raporteaza abuz de limbaj

sa fie usoara, asa cum zice si Alexuta cat mai comoda, daca se poate sa nu retusezi nimic la ea, sa o poti lua fara sutien si sa-ti vina bine
    olguzza
    51 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 19 August 2009, ora 08:20 Raporteaza abuz de limbaj

Un sfat important pentru mirese....cind probezi rochia de mireasa, roaga o prietena sati faca la moment o poza cu un aparat digital....nu asculta pe nimeni...in special vinzatoarea sau consultantele salonului...pentru ele toate rochiile iti vor sta bine....in poza analizeaza cu atentie fiecare detaliu incepind de la culoare, mai ales daca ai ales ivory sau cream.....si sfirsind cu lumina...adica luciul stofei....in plus lungime....bla, bla , bla.....decolteu....ar fi bine sa te apropii de fereastra...sau locurile cu lumina zilei si nu cea a salonului...adica artificiala....un truc al saloanelor de mariaj mai este oglinda.....unde chiar te fac sa arati superba si cu o siluieta ideala....nu ai sa regreti, daca incerci sa faci pozele cu rochiile cele doua, la sigur iti vei alege una din ele... sincera sa fiu am fost in aceeasi situatie...eu am nunta in octombrie 2009.....am cautat rochii de mireasa numai pn internet, stind 24 din 24....sunt din R.Moldova iar la noi preturile din saloane sunt bestiale...iar la piata nu gasesti nici un model care sati placa cu adevarat....am gasit 2 modele super....leam gasit in America, Germania...si apoi au aparut si in Moldova...mam bucurat nespus, numai cind am aflat pretul...800 euro chiria si peste 1000euro vinzarea....am hotarit ca amin nunta...din pacate nu am asa suma numai pu rochia de mireasa...in plus am vrut sa fie noua si nu luata in chirie....am stat cu prietenul meu 1 luna de zile in internet pe rind, el ziua si eu noaptea...AM GASIT....saitul www.ebay.com si miam comandato...aaaau cer scuze mi leam comandat pe ambele.....cu 250$ o rochie...o sa le am pe ambele....am trimis marimile si mi leau cusut....una am primito e super, a doua o astept peste 3 zile....succes
    un minus este ca nu ai posibilitatea sa o masori...dar am mers la risc si miam comandat una , apoi am comandato si pe a doua....

crisdany75
    27 mesaje
    Postat pe: 19 August 2009, ora 09:37 Raporteaza abuz de limbaj

Daca iti permiti ia-le pe amandoua. Asa nu o sa ai regrete.
    cristinne83
    327 mesaje
    Postat pe: 19 August 2009, ora 15:31 Raporteaza abuz de limbaj

stai ca-s in soc.. olguzza tu vb serios?ti-ai comandat rochia de mireasa de pe ebay?
    deci f tare frate!
    esti cea mai tare!
    in primul rand pt curaj si apoi.daa asa e, siteul este binecunoscut pt produsele sale ieftine din afara, fratele meu se imbraca de pe ebay de la cele mai tari firme.. ce sa zic., bv!

sa ne arati poze pls;)
    PS: ce firma sunt rochiile?

A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
    KATTY_grace
    9 mesaje
    Postat pe: 19 August 2009, ora 20:14 Raporteaza abuz de limbaj

Vand rochie de mireasa. Rochia poate fi vazuta in Localitatea Galati.sau la adresa de mess. katty_kiss_19
    sizinuca
    18 mesaje
    Oras: Constanta
    Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 10:13 Raporteaza abuz de limbaj

e prima data cand aud asa ceva...eu una nu as avea curaj....nu stii cum iti vine...cam riscant din punctul meu de vedere.
    Predidica
    5 mesaje
    Oras: Drobeta Turnu Severin
    Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 11:37 Raporteaza abuz de limbaj

Daca sunteti curajoase si intelepte , dati o raita pe la Tirgul Europa ( la capatul tramvaiului 21). De la 150 lei in sus gasesti o multime de rochii, majoritatea din cele turcesti prezentate cu mare pompa pe Lipscani la preturi de 4 ori.
    ankaLoredana
    44 mesaje
    Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 11:59 Raporteaza abuz de limbaj

e bine cine isi permite doua rochii de miraesa.dar cum o sa faci sa le porti?una la biserica si una la sala?sau?parerea mea ca mai bine iti ei una mai scumpa dar sa fie frumoasa decat sa tot ai sa te schimbi.bafta oricum!in legatura cu alegerea rochiei si eu am aceiasi problema,ca fiecare cred,cam greu sa ma decid pe care sa o iau.cu cat timp vati luat rochia inainte de nunta?merci
    carmela_grace
    118 mesaje
    Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 15:13 Raporteaza abuz de limbaj

De la: sizinuca, la data 2009-11-20 10:13:35e prima data cand aud asa ceva...eu una nu as avea curaj....nu stii cum iti vine...cam riscant din punctul meu de vedere.

nu e chiar asa rau , eu mi-am ales rochia de mireasa de pe un site din strainatate si mi-a comandat-o o verisoara la salonul lor din Canada. i-am trimis masurile doar masurile eu. Mi-am primit rochia cu o saptamana inainte de nunta si a trebuit doar foarte putin scurtata si stramtata (deoarece slabisem din martie cand am dat comanda, pana in octombrie cand am avut nunta), probleme pe care le-am rezolvat la o croitoreasa buna. Toti imi spuneau cum pot sa stau linistica cand eu nici macar n-am probat rochia de mireasa, ca daca nu-mi place cum imi vine. Insa mie mi-a placut de prima data cum am vazut modeul ala si am fost sigura ca asta trebuie sa fie rochia mea
    Daca dati comanda la rochii de mireasa de pe siteurile specializate din America, luati in considerare ca dureaza cateva luni pana e gata. Eu am dat comandat in martie si a fost gata la sfarsitul lui august.
    lif3_dr3am
    86 mesaje
    Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 19:50 Raporteaza abuz de limbaj

Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro
    Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase.
    Va astept!
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Mergi la:

Inchide Setari

off