|
amalia79_healthy 69 mesaje Membru din: 21/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:39
Raporteaza abuz de limbaj
am umblat prin magazine entuziasmata si cu sufletul la gura sa gasesc rochia visurilor mele, am cautat pe internet, pana la urma am gasit DOUA MODELE! CE MA FAC? am intrebat si prietenele si ele tot... in dilema sunt! Am probat modelele, imi vin bestial... ar trebui sa existe un scriteriu care sa faca diferenta, pretul e aproximativ la fel...
|
|
|
|
|
Alexuta_grace 46 mesaje Membru din: 11/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 09:45
Pai, in care te simti mai confortabil? O sa conteze asta pe la 2 noaptea. |
|
laura02maria 329 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 19 August 2009, ora 07:37
sa fie usoara, asa cum zice si Alexuta cat mai comoda, daca se poate sa nu retusezi nimic la ea, sa o poti lua fara sutien si sa-ti vina bine
|
|
olguzza 51 mesaje Membru din: 3/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 August 2009, ora 08:20
un minus este ca nu ai posibilitatea sa o masori...dar am mers la risc si miam comandat una , apoi am comandato si pe a doua.... |
|
crisdany75 27 mesaje Membru din: 11/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 09:37
Daca iti permiti ia-le pe amandoua. Asa nu o sa ai regrete.
|
|
cristinne83 327 mesaje Membru din: 8/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 15:31
stai ca-s in soc.. olguzza tu vb serios?ti-ai comandat rochia de mireasa de pe ebay? deci f tare frate! esti cea mai tare! in primul rand pt curaj si apoi.daa asa e, siteul este binecunoscut pt produsele sale ieftine din afara, fratele meu se imbraca de pe ebay de la cele mai tari firme.. ce sa zic., bv! sa ne arati poze pls;) PS: ce firma sunt rochiile?
A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
|
|
KATTY_grace 9 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 19 August 2009, ora 20:14
Vand rochie de mireasa. Rochia poate fi vazuta in Localitatea Galati.sau la adresa de mess. katty_kiss_19 |
|
sizinuca 18 mesaje Membru din: 10/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 10:13
e prima data cand aud asa ceva...eu una nu as avea curaj....nu stii cum iti vine...cam riscant din punctul meu de vedere. |
|
|
|
|
Predidica 5 mesaje Membru din: 30/04/2008 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 11:37
|
|
ankaLoredana 44 mesaje Membru din: 7/11/2009 |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 11:59
e bine cine isi permite doua rochii de miraesa.dar cum o sa faci sa le porti?una la biserica si una la sala?sau?parerea mea ca mai bine iti ei una mai scumpa dar sa fie frumoasa decat sa tot ai sa te schimbi.bafta oricum!in legatura cu alegerea rochiei si eu am aceiasi problema,ca fiecare cred,cam greu sa ma decid pe care sa o iau.cu cat timp vati luat rochia inainte de nunta?merci |
|
carmela_grace 118 mesaje Membru din: 12/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 15:13
De la: sizinuca, la data 2009-11-20 10:13:35e prima data cand aud asa ceva...eu una nu as avea curaj....nu stii cum iti vine...cam riscant din punctul meu de vedere. nu e chiar asa rau , eu mi-am ales rochia de mireasa de pe un site din strainatate si mi-a comandat-o o verisoara la salonul lor din Canada. i-am trimis masurile doar masurile eu. Mi-am primit rochia cu o saptamana inainte de nunta si a trebuit doar foarte putin scurtata si stramtata (deoarece slabisem din martie cand am dat comanda, pana in octombrie cand am avut nunta), probleme pe care le-am rezolvat la o croitoreasa buna. Toti imi spuneau cum pot sa stau linistica cand eu nici macar n-am probat rochia de mireasa, ca daca nu-mi place cum imi vine. Insa mie mi-a placut de prima data cum am vazut modeul ala si am fost sigura ca asta trebuie sa fie rochia mea Daca dati comanda la rochii de mireasa de pe siteurile specializate din America, luati in considerare ca dureaza cateva luni pana e gata. Eu am dat comandat in martie si a fost gata la sfarsitul lui august. |
|
lif3_dr3am 86 mesaje Membru din: 9/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 19:50
Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase. Va astept!
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata! |

am intrebat si prietenele si ele tot... in dilema sunt! Am probat modelele, imi vin bestial... ar trebui sa existe un scriteriu care sa faca diferenta, pretul e aproximativ la fel...
si sa-ti vina bine
Promotia zilei pe Kuponiada.ro