am nevoie de sfaturii

Subiect nou
Alege alt forum  
kyry_grace Avatarul lui kyry_grace

17 mesaje

care ma ajuta si pe mine,,caut un restaurant accsibil,,si cu capaciatate de 200per .....am nunta la anu in iulie si nu miam gasit inca restaurant,,,va rog orice informatie e bine primita
Raporteaza abuz de limbaj
.................
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

in ce loc?

17 mesaje

in bucurestii..
.................
Fosta membra Kudika.ro
intra pe link-ul urmator http://www.restaurantebucuresti.ro/
aici sunt restaurante si la unele iti spun si meniul si pretul.
Insa vezi ca pretul se schimba de la an la an asa ca pretul de anul asta s-ar putea sa nu mai fie valabil la anul cand ai tu nunta.
Eu, spre exemplu, am inchiriat sala in februarie si nunta am avut-o in octombrie, iar tarifele pentru acel an s-au stabilit undeva prin luna aprilie. insa nu se schimba foarte mult, se adauga in plus cativa banuti dar nu enorm de mult.
Bafta la cautat, sper sa gasesti o sala frumoasa

17 mesaje

multumesc... ...u unde anume ai facut nunta
.................
Fosta membra Kudika.ro
eu am facut nunta la restaurantul Calipso din incinda Agronomiei la Salonul Albastru (e superb salonul)
grace006170 Avatarul lui grace006170

2 mesaje

De la: kyry, la data 2009-05-31 12:38:37multumesc... ...u unde anume ai facut nunta [/quote cel mai frumos restaurant e calipso
grace006170 Avatarul lui grace006170

2 mesaje

restaurantul Calipso din incinda Agronomiei este superb mai ales salonul albastru este senzationall
mihaelabrincoveanu_grace Avatarul lui mihaelabrincoveanu_grace

12 mesaje
Oras: bucuresti

Daca iti place ideea de terasa, poti incerca la Restaurant Pescarus, in Herastrau. Eu am facut nunta acolo anul acesta si vreau sa sapun ca invitatii au fost foarte incantati.. Iar preturile de nivel mediu.
energiccom_grace Avatarul lui energiccom_grace

51 mesaje

Foto Video Trash The Dress
- versul din vis

Daca v-a dezamagit fotograful pe care l-ati avut la nunta sau daca, pur si simplu, doriti ceva plin de mister si savoare, dati-ne un semn - gasim o ruina, un lac, o capita de fan, o ferma in camp, o manastire, o cetate veche sau orice alt loc va trece prin cap si facem o sedinta foto sau si video, cu d-tra miri, deosebita! E ca si cum la nunta, dupa o crunta dezamagire, ati putea schimba lautarii. Ar fi ca o a doua nastere. V-au dezamagit fotograful si cameramanul? Trimiteti-ne DVD-ul si noi il vom prelucra, imbunatatindu-i calitatea si claritatea, dar va putem aranja si un foto sau videoclip minunat din imaginile trimise. Totul prin posta, daca distanta e prea mare. Iar daca evenimentul inca nu a avut loc, contactati-ne si vom fi la dispozitia d-tra.

Phone 0742 577 082
E-mail: fotografie_dragosp@yahoo.com
eunescu09@yahoo.com

Vizitati eunescu09 sunphoto pe Google

Lilly_s Avatarul lui Lilly_s

73 mesaje

Buna!Preturile difera in functie de "numele" restaurantului..poti apela si la o locatie mai de cartier cu preturi accesibile.. sunt destule f.dragutze!
www.monette.ro
vetuta_grace Avatarul lui vetuta_grace

40 mesaje

Buna stiu un rest foarte frumos deschis anul trecut se numeste piatra alba.
kobramm2003 Avatarul lui kobramm2003

10 mesaje

Televiziunea CASCAR va pune la dispozitie aparatura de ultima generatie si fotografi foarte talentati,ca pozele de la nunta voastra sa nu fie doar niste imagini ci niste amintiri de neuitat.Pentru mai multe detalii contactati-ma pe mailul:kobramm2003@yahoo.com.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului