|
gabri87 2 mesaje Membru din: 17/08/2009 |
Postat pe: 17 August 2009, ora 12:57
Raporteaza abuz de limbaj
ce surpriza as putea face mirilor? sunt domnisoara de onoare si sora in acelasi timp |
|
sweetcrazy 27 mesaje Membru din: 12/04/2009 |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:12
De la: gabri87, la data 2009-08-17 12:57:49ce surpriza as putea face mirilor? sunt domnisoara de onoare si sora in acelasi timp INCEARCA SA AFLI CAM CE LE-AR PLACEA CEL MAI MULT SA VADA ..POATE UNU SAU 2 CUPLURI DE DANSATORI SAU STIU IO...CAM GREU ....ASTEPTAM SI PE CELELALTE FETE DE P SITE CU PARERI ....SAU POTI SA LE ADUCI UN CADOU CE ISI DORESC EI FOARTE MULT ...SI NU AU AVUT OCAZIA SA IL CUMPERE (BINEINTELES SA NU FIE PREA SCUMP :d) ...NUSH CE SA ITI ZIC..UN TABLOU CU EI DOI DE CAND ERAU COPII MICI ..CHESTI DARGUTE SI FRUMOASE ..DEPINDE DE GUSTURILE FIECARUIA :p MULTA BAFTA SI CASA DE PIATRA CELOR CE URMEAZA SA SE CASATOREASCA SI MULTA FERICIRE TUTUROR :*
|
|
kudika002201 10 mesaje Membru din: 12/03/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 13:47
fiica mea a avut nunta anul acesta si le-am facut mai multe surprize : -cand a venit ginerele meu sa ia mireasa ,dupa ce a ,,gatit-o" nasa , am inlocuit-o cu o matusa mai in varsta imbracata cu o jupa alba , cu un voal maroniu si fardata strident . am asezat-o pe un scaun rotativ si am intors-o cu spatele la usa . ginerelui meu i-am spus ca trebuie sa se aseze in genunchi pe o pernuta si apoi i-am intors scaunul . a fost foarte haios . -de acasa si pana la biserica au mers cu o masina de epoca ( nu limuzina ) decapotabila , superba . a costat cam mult dar a fost frumos . se faceau poze de catre oamenii dupa strada pentru ca pareau din poveste . - au avut dansatoare de bellydance care au inviorat atmosfera - un alt lucru haios a fost cand i-a dat nasa voalul jos fiicei mele . eu , ca soacra mica , i-am dat bani ( cum se dau ) , o oala si un polonic ,,sa nu spuna soacra ei ca nu e gospodina " ( fie vorba intre noi , fiica mea nu prea are timp sa gateasca pt ca e studenta ) si un facalet ,, pentru disciplinarea sotului " ( ca tot se spune ca femeile sunt rele . Mama ginerelui meu a gustat gluma si la o alta nunta a unor prieteni de-ai copiilor , am vazut ca cineva a copiat gestul . mie mi-a facut placere , consider ca a fost o gluma reusita . -cand i-a scos jartiera ( cu dintii ) i-am legat mainile la spate ginerelui meu . Saracu' bine ca e dragut si a luat totul in gluma si s-a pliat pe atmosfera . - o alta surpriza pe care voiam sa o facem dar nu s-a putut erau lampioanele zburatoare ( sky-lantern) . sunt absolut uluitoare daca nu bate vantul . Depinde foarte mult de relatiile care sunt , de ,,lumea " care participa la nunta pentru exista riscul ca unii mai ,,gomosi" sa nu guste glumele , sa se considere lezati sau sa se supere si sa se strice tot . noi am avut noroc de oameni cu mintea deschisa . |
|
anamariaIepuras 4 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: Slobozia |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 14:01
buna ziua fetelor. am si eu nunta peste o luna la fratele meu si as vrea sa ii fac mai multe surprize cadou, sunt frumoase si cele de mai sus care s au spus pana acum...eu deocamdata m am gandit pt momentul cand se fura mireasa sa vina o dansatoare orientala, iar cand se da darul, pe langa darul adevarat sa ii dau intr un saculet mai multe monezi de 50 bani in jur de 300 ron. ce ziceti?
iepurasulAny
|
|
grace007609 1 mesaj Membru din: 11/02/2010 |
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 14:08
buna.anul asta ma casatoresc....ce surpriza sa-i fac viitorului meu sot la nunta? |
|
grace000516 28 mesaje Membru din: 25/03/2009 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:43
eu sunt organizaror ptr jocuri de artificii si asta ar fi o surpriza pentru miri si ar mai fi si cea cind se aduce tortul sa le faci un tort fals la care sa-l dai pe jos cind ajugi in fata lor cu el dupa care se aduce tortul lor adevarat,eu am facut la mai multe nunti a fost beton cand invitati au vazut tortul ca a cazut la fel si miri,este cea mai tare farsa,iar cea cu artificiile si mai tare pentru mai multe detalii scrietimi pe marianbiznu@gmail.com |
|
mari_ioana 4 mesaje Membru din: 18/04/2010 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 19:14
am nunta in august si as vrea sa aflu ce surprize se pot face la o nunta si cui |
|
Publicitate |
Postat foarte recent
Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici. |

...NUSH CE SA ITI ZIC..UN TABLOU CU EI DOI DE CAND ERAU COPII MICI ..CHESTI DARGUTE SI FRUMOASE ..DEPINDE DE GUSTURILE FIECARUIA :p MULTA BAFTA SI CASA DE PIATRA CELOR CE URMEAZA SA SE CASATOREASCA SI MULTA FERICIRE TUTUROR :*