Sunt cu sotul de apr 5 ani,dar se pare ca nici nu stiam langa cine stau.Mi-am dorit un barbat cu care sa ma inteleg,de c sa-mi fie drag.Am fost deschisa ,sincera,corecta cu el,l-am respectat,el un prefacut,..M-a facut sa cred ca ma iubeste,ca ma ajuta pt ca asa simte,ca e alaturi de mine.Lasand modestia la o parte,am niste calitati atat fizice cat si morale.Consider ca am un sistem de valori,ca pot fi inscrisa pe o scara axiologica,ca am o gandire sanatoasa.Sunt obsedata de curatenie,sunt prea corecta,timida chiar(din pacate),apreciez munca,obiectele,mancarea,sunt de casa,fac mancare(buna,zic eu si alte persoane)nu suport ipocrizia,lipsa bunului simt,ii detest pe cei necivilizati,lasi...Simt nevoia sa specific acestea,pt ca,desi pare absurd,nu am incredere in mine,sunt o negativista.
Am o functie respectabila(lucrez in educatie),dar m putin banoasa,sotul are 10 clase si e ospatar.N-a contat pt mine.L-am sprijinit in tot ceea ce a facut si l-am motivat.Si-a propus ca sa evolueze,dar cred ca a ramas refractar.
In urma cu apr 4 ani s-a lasat de fumat(?).Aseara s-a trezit in mine al 7-lea simt,ne-am asezat la masa sinceritatii si i-am zis sa-mi spuna sincer dk m fumeaza.Raspunsul a fost afirmativ.El spune ca ocazional.Am "paralizat",desi stiam,am presimtit.Mi se pare f grav.Eu,cea sincera si corecta,deschisa...!Si,drept urmare,atitudinea lui a fost f nepotrivita,i se parea normal ca mi-a ascuns si ca pe el nu l-ar fi deranjat din partea mea.In loc sa-si ceara scuze...Cata ipocrizie!Dar lucrurile marunte si motivate i se par anormale.Multa lume stia,sora-sa,numai eu nu.Mi-am dat seama ca e m mult de-atat_drogurile!.Mi-a recunoscut in seara aceasta la tel ca fumeaza si iarba.Cica anturajul!Ce prost treb sa fii sa dai vina pe anturaj!
M-a si jignit de cateva ori,chiar si ma-sa si sora-sa,de fata cu el,c au venit din Anglia la noi,unde stam cu chirie,bineinteles.Mi-e si jena sa scriu ce au putut sa-mi auda urechile(imputita,proasta,vai de facultea mea,injuraturi,si de ai mei au zis multe,ca fac ce vreau cu fiu-sau,multe,multe;sora-sa mi-a dat o palma...)Si el a fost socat,cred(nu stiu ce sa m cred,de fapt;nu m exista incredere).Putea m mult sa faca.
Ai mei sunt cu mult bun simt,respect,educati,civilizati,realizati,familie buna.
Sora-sa a facut un copil la 16 ani,consuma f mult alcool,a despartit-o pe ma-sa de tatal sau,au vandut casa si nu s-au ales cu nimic.Copilul a fost crescut de rude prin Moldova.Cand il ia langa ea il injura,il bate,il plaseaza o zi intreaga la tv;e rea si invidioasa,o prefacuta.
Credeam ca sotul e altfel,dar aschia nu sare departe de trunchi.A mintit apr 5 ani.N-a m putut.A recunoscut.Ce personalitate!Mi-a zis ca omul nu se schimba asa usor.De cate ori nu tanjeam dupa dragostea lui,dupa atentie,o mangaiere,iar el imi intorcea spatele,zicea ca are altele m importante-banii.Acum,tot el se simte un Nimic,considera ca ma-sa,ca nu e normal sa faci treburile de femeie,sa-ti ajuti sotia.Parca eu stau toata ziua si nu fac nimic.Cine are copil intelege poate m bine.Tot timpul e nervos,agitat,parca nu m e om.Cate o m ascunde?S-a apucat si de poker cu baietii,cica sa faca bani.II m place sa bea,chiar la volan,iar eu nu suport asa ceva.Venea acasa si dimineata,nu stiam nimic de el,nu stiam de unde sa-l iau,de la morga sau din patul vreuneia?Totusi,cred ca,DEOCAMDATA,nu m-a inselat.Sau sper!!!!!!!
Am crezut ca ma iubeste si m-a convins sa facem si un copil.Acum are 2 ani jum.Doar pe el il am,un COPIL frumos si sanatos,doar pt el m simt ca traiesc.
Acum simt pt sot ura,dispret,dezgust,razbunare,am un gust amar.El e un rebel,un nonconformist(si eu ma credeam,dar nici chiar asa;desi am fost cuminte,I data m-am pupat cu un baiat la 19 ani),e f versat,nu-i plac regulile,e un vitezoman,un impatimit al masinilor,masina e amanta lui.
Ce naiva am fost!Ca sa nu-mi acord un alt calificativ.
De cate ori il luam sa discutam,sa salvam relatia...
Ce pot sa fac?Unde sa ma duc?Pe cine sa salvez?Care e familia mea?Ai mei nu stiu toate acestea.Sa le spun?Ei ma invinovatesc pe mine,nu stiu adevarul,nici eu nu stiam pana acum.Ei ziceau ca sunt eu repezita,ca el munceste...eu imi "iau in nas" atatea.
Stiu,exista si cazuri m grave.Mi-e teama sa nu se ajunga la ce e m rau.Cand ne m certam,il "amenintam" ca bag divort si incerca sa salveze relatia,ultima data a zis el.
Unde e mandria mea?Ce oameni!Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie.Si ma consideram o norocoasa,o fericita,ca formam o familie perfecta.
Ce pot sa m fac eu?Ce se m poate salva?Poate ma judecati pt alegerea facuta...
El e un barbat tanar si frumos.Eu sunt m mare decat el cu 5 ani(?!),dar,din fericire,deocamdata,nu-mi arat varsta.Visam ca o sa fiu o printesa,dar visele s-au spulberat.Cum sa imbatranim(frumos si demn)impreuna?Sau sa intinerim spiritual?In loc sa ne bucuram de viata....c e atat de scurta!Parca acele momente frumoase nici nu m au valoare.Omul tine minte m mult Raul.
Trist.............
Va multumesc!

Promotia zilei pe Kuponiada.ro