Setari Cookie-uri

Video: Mesajul tatalui bolnav de cancer pentru fiica sa de doar 7 luni

Un mesaj dureros, plin de emotie si iubire.

Nick Magnotti are 27 de ani, iar la 20 de ani a fost diagnosticat cu cancer localizat la nivelul apendicelui. Viata barbatului s-a schimbat cand a aflat ca sotia lui este insarcinata. Stiind ca nu va mai fi alaturi pentru mult timp de fiica sa, Nick a hotarat sa ii faca un filmulet.

Intrebat de sotia sa „Ce cuvant ai folosi pentru a descrie cel mai bine ce simti acum?”, acesta a spus:

Binecuvantat! Ea este dragostea mea, gandecelul meu.

Buna, numele meu este Nick Magnotti, am 27 de ani, sunt in stadiul 4 pentru cancer la apendice si ea este fetita mea Austin, in varsta de doar 7 luni. Eu si sotia mea suntem casatoriti de cel putin 5 ani.
Am fost diagnosticat cu cancer. Am fost speriat la inceput. Am primit vestea prin telefon. Era cam 8 dimineata, doar ce ma trezisem. Imi reveneam dupa operatie. Alice era in bucatarie, eu eram in sufragerie. Am raspuns la telefon, iar chirurgul mi-a spus ca am cancer.

Citește și:

A fost o conversatie dureroasa. M-am asezat pe canapea si am inceput sa plang. Am hotarat sa nu ma dau batut, sa lupt cu aceasta boala necrutatoare. Tratamentul cu chimioterapie a ajuns intr-un punct in care nu mai poate face nimic pentru mine. Durerea devenea tot mai puternica, ceea ce insemna ca cancerul se raspandea mult mai repede, iar chimioterapia nu mai functiona.

Am hotarat sa renunt la chimioterapie deoarece acest tratament ma face sa ma simt groaznic. Vrem sa ne putem bucura de fiecare zi pe care o mai am de trait. Vreau sa ma pot da jos din pat fara sa simt durere.

Nu mi-e teama de moarte. Este ciudat ca nu mi-este frica. Dumnezeu imi ofera pace si binecuvantare. Traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Nu ma gandesc la ce va fi maine. Daca stai sa te gandesti, toata lumea moare.

Ma simt binecuvantat pentru ca pot petrece fiecare zi cu oameni pe care ii iubesc, am posibilitatea de a face orice imi doresc. Simt ca pot schimba viata multor oameni cu acest clip. Durerea mea este o apropiere fata de familie si fata de Dumnezeu.

Citește și:

Imi iubesc fetita la nebunie. Acesta este motivul pentru care fac acest filmulet: vreau ca ea sa stie ca tati a plecat la Dumnezeu si ca tati vrea sa ajute oamenii. Chiar daca nu voi mai fi aici, stiu ca Austin va fi bine – Dumnezeu va avea grija de ea, El o va proteja, El va lupta pentru ea.


Fiecare zi pe care o petrec cu ea este o binecuvantare pentru mine. Nu pot descrie cat de mult tin la ea.

Mi-e teama de ce se va intampla, insa mi-e teama doar pentru ca asa este omul – speriat. Stiu ca Dumnezeu are planuri mari pentru ea. Austin va reusi multe lucruri in viata! Tati este mandru de tine! Te descurci de minune!"

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.