Setari Cookie-uri

Video: Clipul care te va lasa fara cuvinte. Uite ce face acest barbat pentru oameni!

Inca mai putem crede intr-o lume mai buna.

Jeff Waldman este barbatul care stie cum sa faca oamenii sa zambeasca: in timpul sau liber acesta se plimba prin tot orasul, atarnand leagane de tot ce apuca.

"Oamenii spun ca sunt nebun. Au fost tot felul de reactii. Adultii se uita ciudat la mine mai tot timpul... pentru ca vad un barbat alergand cu o funie si niste lemne in mana... uneori in timpul noptii. Si pentru unii chiar e ciudat.

Agat leagane ca sa fac oamenii sa zambeasca. Uitam sa radem atunci cand crestem. Uitam de placerile simple ale vietii, uitam sa ne bucuram si uitam ca nu-i nicio rusine sa te bucuri. Si e placut sa poti reaminti celorlalti aceste lucruri.

Sa va uitati la copii: putin vant prin parul lor.. Soarele le lumineaza fata, vantul le da parul pe spate, iar ei intra in joc. Lantul se intinde, ei se aseaza in leagan si incep sa zambeasca.

Poti avea acest efect si asupra adultilor. Ii poti forta sa evadeze intr-un loc fericit. Si imediat ce se aseaza in leagan sunt teleportati... devin din nou copii. Asta imi place... imi place sa vad cum este raspandita bucuria, cum aceasta patrunde in viata oamenilor. Asta imi da cea mai mare satisfactie. Imi place ceea ce fac, imi place sa fac noduri.

Citește și:

Imi place sa ii dau in leagan pe cei care se uita la mine de parca as fi nebun si sa privesc cu fata lor se schimba imediat, cum incep sa zambeasca" - spune Jeff Waldman.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.