Setari Cookie-uri

19 lucruri pe care numai cei care poarta lentile de contact le inteleg

Momente si probleme esentiale din viata celor nevoiti sa poarte lentile:

  1. Tipatul interior cand scapi lentila nou-nouta pe jos…. si o ridici si o clatesti cu solutie pentru ca ai dat prea multi bani pe ea.
  2. Serile romantice cand ti se usuca lentilele si tot ce iti doresti este sa ajungi cat mai repede la baie sa le scoti.
  3. Momentul cand cineva se uita la tine ciudat cum "iti bagi degetele in ochi":
  4. 8ast/Tumblr

  5. Zilele la plaja… cand iti baricadezi ochii la orice adiere de vant de teama sa nu iti intre un fir de nisip intre lentila si ochi.
  6. Momentele acelea cand reusesti sa iti pui lentilele de contact invers si nu stii cum sa le scoti mai repede.
  7. Acel moment minunat cand ai purtat prea mult lentilele si incep sa faca micro fisuri. De obicei se intampla atunci cand esti la job, la facultate sau in oras si nu ai cum sa le scoti. Asa ca plangi launtric.
  8. Zilele in care trebuie sa porti ochelarii aia demodati; e sfarsitul lumii de fiecare data cand uiti sa cumperi lentile sau solutie.

  9. Foto: Yo soy Betty, la fea
  10. Gandul la operatia cu laser. Vine o data la cateva luni, dar de fiecare data te razgandesti. Ti-e prea teama de operatie, de costuri sau de timpul de recuperare in care nu poti face mai nimic.
  11. Momentul acela Matrix cand cade o lentila. Nimeni nu are voie sa se miste!
  12. Momentele cand se deplaseaza lentilele si nu stii care va fi rezultatul eforturilor tale: va cadea lentila sau se va aseza frumos.
  13. Prosoapele pufoase… care iti lasa scame pe degete si implicit pe lentile…
  14. Cand ramai fara solutie si…. folosesti apa.
  15. Diminetile somnoroase cand uiti unde ai lasat ochelarii de vedere si trebuie sa te duci sa iti pui direct lentilele ca sa poti sa functionezi normal.
  16. Momentul de infrangere atunci cand te duci la oftalmolog si trebuie sa schimbi iar dioptria. Sau afli ca ai astigmatism… Te intrebi: “cu ce am gresit” si iti propui sa mananci mai multi morcovi.
  17. Momentele cand aerul conditionat, aerul rece, aerul cald, fumul de tigara sau orice alt factor iti usuca ochii si incepi sa clipesti mai ceva ca Marilyn Monroe.
  18. Cand incerci sa scoti o lentila de contact care… nu e acolo. Dar tu o simti!
  19. Momentul minunat cand o pulbere de machiaj intra sub lentila si singura sansa sa il scoti este sa iti freci ochiul proaspat machiat si rimelat.
  20. Conjunctivitaaa si raceala… cele mai mari blesteme posibile, pentru ca stii ca nu ai voie sa porti lentile si totusi le porti.
  21. Momentele cand iti dai seama ca trebuie sa iti pui sau sa iti schimbi lentilele de contact dupa ce ai aplicat machiajul.

Mai aveti completari? :)

Citește și:

Sursa foto main: lentile de contact, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.